Pavel Novotný
18. července 2013 • 11:20

Nevěrná Hingisová utíká k tenisu: Moje touha vyhrávat je obrovská

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Soukromý život tenisové legendy Martiny Hingisové má momentálně stejně stabilní základy jako indiánské týpí. Přesto, že veřejností hýbe skandál jejího rozpadající se manželství s francouzským parkúrovým jezdcem Thibaultem Hutinem, košická rodačka se rozhodla obnovit svojí tenisovou  kariéru.



Na kurty by se měla vrátit na turnaji v Carlsbadu, kde se objeví ve čtyřhře po boku slovenské tenistky Daniely Hantuchové. Pro soutěž, která začíná již toto pondělí, dostal slovensko-švýcarský pár divokou kartu.

"Jsem nadšená z toho, že mohu být u návratu Martiny zpět na kurty," píše na svých facebookových stránkách třicetiletá rodačka z Popradu.

Současný život Martiny Hingisové však neprochází zrovna ideálním obdobím. Krátce poté, co byla v Newportu uvedena do tenisové Síně slávy, odtajnil její manžel údajnou nevěru pětinásobné grandslamové vítězky. Té se měla rodačka z Košic dopustit v minulém roce na první výročí svatby s Hutinem.

Francouz měl svou manželku nachytat na hotelovém pokoji s  španělským tenistou Davidem Rosem poté, co se předčasně vrátil do hotelového pokoje v New Yorku. A dle jeho vyjádření, se nejednalo o první úlet tenistky s českými kořeny.

Vždycky byla taková, myslím, že ani v minulosti neměla problém podvádět své partnery," říká o své stále ještě manželce Hutin. Hingisová mimo jiné randila v minulosti i s hokejistou Pavlem Kubinou či Radkem Štěpánkem.

K celé události se však dvaatřicetiletá šampionka nehodlá vracet. "Těším se zpět na kurty. Pamatuji si, jak jsem zde vyhrála dvouhru i čtyřhru v roce 1997 a pak znovu singla o dva roky později. Vždycky jsem to tady měla ráda," říká tenistka.

"Moje touha po vítězství je stále obrovská, miluju ten pocit, když mohu stát na kurtu. A turnaj v Carlsbadu je ideálním místem pro návrat," pokračuje.

Deblové spojení s Hantuchovou není náhodné. Hingisová sehrála se Slovenkou svá poslední tři deblová utkání v Miami, Los Angeles a US Open v roce 2007.

"Je nám ctí, že se taková legenda jako Martina rozhodla zúčastnit našeho turnaje. Pro fanoušky to bude mimořádná událost vidět takovou legendu zpět na kurtu," jásá ředitel turnaje Alastair Garland.



Martina Hingisová, bývalá slavná tenistka
Martina Hingisová, bývalá slavná tenistka

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud