12. srpna 2013 • 13:05

Lhář Raonic! Klíčový bod osmifinálového utkání získal podvodem

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Na domácím turnaji v Montrealu Milos Raonic řádil. Téměř dvoumetrový tenista zakopl až o finálovou překážku s Nadalovým podpisem. V osmifinále si poradil s dalším dlouhánem Juanem Martinem del Potrem, jeho vítězství však kazí fakt, že možná klíčový bod utkání získal zcela zřejmým podvodem.



Dvaadvacetiletý tenista se v pondělí dostal na desáté místo žebříčku, což je také jeho nejlepší dosavadní umístění v kariéře. Zatímco herně tento kanadský borec roste, do fair play chování mu ještě pořádný kus chybí.

V osmifinálovém zápase proti Del Potrovi vyhrál první set 7:5, ve druhém byl stav 4:3 a 40:40 pro Argentince při jeho podání.

Raonic následující výměnu rozehrál skvěle, soupeře si díky přesným forhendům rozebral do matičky, ale při závěrečném vítězném úderu se zcela evidentně dotkl sítě, což měl být bod a výhoda pro Del Potra.

Mladý Kanaďan se však po kontaktu se sítí s kamennou tváří otočil a kráčel zpět k základní čáře, i když o dotyku dobře věděl. Rozhozenému Argentinci nepomohly ani následné protesty, prohrál i další fiftýn a tím i své podání.

Raonic následující dva gamy už neztratil a mohl se radovat z poněkud podivného postupu do čtvrtfinále. 

VIDEO: Raonic na tento moment moc hrdý být nemůže

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud