24. září 2014 • 10:20

Neumíš ani podat ruku? Strýcová "učila" soupeřku slušnému chování

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Barbora Záhlavová-Strýcová patří mezi tenistky, které pro nějaké to ostřejší slůvko nebo gesto nejdou daleko. Přesvědčit se o tom mohla v prvním kole turnaje v Tokiu i mladičká Ukrajinka Jelina Svitolinová. Ta sice českou tenistku jasně přehrála, lekci však dostala ze strany, kde to absolutně nečekala.



Pětatřicátá hráčka světa porazila zkušenou Češku celkem bez problémů 6:4, 6:1 a jen potvrdila, že plzeňské rodačce se prostě v japonské metropoli nedaří. Prohrála zde potřetí hned v úvodním kole. Svoji soupeřku tak alespoň vycvičila v lekci slušného chování.

Ta jí totiž u sítě podala ruku způsobem, který měl do upřímnosti hodně daleko. Dost možná z frustrace nad jasnou prohrou tak Záhlavová soupeřce ukázala, jak v takovém případě postupovat. "Leklou" končetinu Ukrajinky tak stiskla ještě jednou a s patřičným důrazem. ¨

Mladá tenistka podlehla hned v dalším kole Němce Kerberové, turnaj nakonec ovládla v souboji bývalých světových jedniček Ana Ivanovičová, která přehrála ve finále Caroline Wozniackou 6:2, 7:6.

VIDEO: Záhlavová-Strýcová s pozdravem soupeřky moc spokojená nebyla

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud