7. března 2015 • 10:00

Cibulková v slzách: Musím na operaci, už to dál nejde, smutní tenistka

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slovenská tenistka Dominika Cibulková půjde v pondělí na operaci paty a přijde o celou antukovou část sezony včetně grandslamového Roland Garros. Vrátit na kurty by se chtěla v červnu na trávě před Wimbledonem.



Třiadvacátá hráčka světa Cibulková chtěla jít s problémovou levou nohou na operaci až na podzim po US Open. Na únorovém turnaji v Antverpách si však zranění obnovila a zákrok, při němž jí lékaři odstraní výrůstek na patě, už nemohla odkládat.

"Vím o nevyhnutelnosti operace pět šest dnů, také jsem si poplakala. Dva roky jsem to tlačila před sebou a neměla jsem odvahu podstoupit zákrok, ale teď je to ve stadiu, že bez ohledu na to, co chci, prostě na operaci musím," řekla na páteční tiskové konferenci v Bratislavě Cibulková.

Pětadvacetiletá Slovenka očekává, že kvůli několikaměsíční pauze může v žebříčku klesnout až do sedmé desítky. "Ale neřeším to. Vím, že mám kvalitu na to, abych se opět vrátila na někdejší příčky," uvedla finalistka loňského Australian Open. Pokud rekonvalescence půjde podle plánu, ráda by se vrátila začátkem června na trávě v Hertogenboschi.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud