5. října 2017 • 08:04

Hlaváčková slaví další úspěch. S Babosovou si zahraje na Turnaji mistryň

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Andrea Hlaváčková je čtvrtou českou tenistkou, která má letos jistou účast na Turnaji mistryň. Do Singapuru se ve čtyřhře kvalifikovala již počtvrté v kariéře a poprvé v páru s Maďarkou Timeou Babosovou.



Před Hlaváčkovou si start na vrcholu sezony zajistily ve dvouhře Karolína Plíšková a ve čtyřhře Lucie Hradecká s Kateřinou Siniakovou.

Hlaváčková rozjela sezonu s Číňankou Šuaj Pcheng, ale v dubnu po Miami jejich spolupráce skončila. S Babosovou začaly hrát v Rabatu a hned turnaj vyhrály, následně došly až do finále v Madridu. Tituly získaly také v Québecu a minulý týden v Taškentu.

"Masters byl důvod, proč jsme hrály spoustu turnajů. Timea je do toho zapálená a je z naší spolupráce nadšená," říkala v sezoně Hlaváčková, jež se v létě vdala.

V minulosti si aktuálně sedmá deblistka světa Hlaváčková zahrála Turnaj mistryň třikrát s Hradeckou, v roce 2012 v Istanbulu neuspěly ve finále.

Šanci kvalifikovat se má ve čtyřhře ještě veteránka Květa Peschkeová s Němkou Annou-Lenou Grönefeldovou. Turnaj mistryň se hraje 22. až 29. října.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud