10. prosince 2017 • 04:20

Plíšková: Volno bylo dlouhé, svaly odešly. Musela jsem začít makat

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už přes dva týdny maká v přípravě na novou sezonu a seznamuje se s metodami svého nového kouče Tomáše Krupy. To nejhorší má ale prý Karolína Plíšková za sebou. „Hodně jsem běhala, dělala jsem hodně fitko, různé dřepy a všechno možné, abych se dostala do formy,“ vykládala na páteční exhibici při otevření nové haly v Motole.



„Minulý rok jsem skoro přípravu neměla, byla jsem nemocná, taky tam byla vloni touto dobou výměna trenéra… Herně se cítím dobře, důležité je, že jsem zdravá,“ porovnávala Plíšková pocity s loňskem.

„Volno jsem měla nakonec docela dlouhé, asi tři týdny a svaly mi odešly, takže jsem musela zase začít makat,“ smála se první česká tenistka, která se vyšplhala na místo světové jedničky. Žádné speciality od kondičních trenérů prý v přípravě nepřišly. „Všechno to už nějak znám, je tam samozřejmě větší váha než na začátku, ale žádná úplně novinka.“

Unikátní čtyřhra: Plíšková s Kollerem porazili pár Ulihrach - Berger
Video se připravuje ...

A jak si zvyká na nového kouče Tomáše Krupu? „S novým trenérem jsme začali v pondělí, takže se zatím spíš nějak poznáváme. Ale určitě mě viděl hrát hodněkrát, takže asi ví, co ho čeká,“ usmívala se Plíšková, která si zahrála čtyřhru s Janem Kollerem. Pár Patrik Berger, Bohdan Ulihrach zdolali 6:3.

O nové sezoně prý nějaké představy má, zatím se ale příliš daleko nedívá. „Cíle nějaké máme, on (kouč Krupa) i já, to jsou nějaké grandslamy, velké turnaje… Ale začínáme, abychom mluvili o vyhraných turnajích, to zatím ne,“ uvedla Plíšková. Tu teď čekají na domácí půdě zápasy v tenisové extralize, pak už přesun do exotické vánoční destinace. Tři dny před Štědrým dnem totiž odlétá na exhibici do Thajska. „Vánoce budou takové zběsilé,“ usmála se Plíšková.

Plíšková o přípravě: Makala jsem hlavně na kondici, hodně jsem naběhala
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud