15. prosince 2017 • 17:29

Šafářová se vrací ke kouči Steckleymu. Natočili k tomu vtipné video

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká tenistka Lucie Šafářová před startem nové sezony obnovila spolupráci s kanadským koučem Robem Steckleym. S ním dosáhla svých největších úspěchů ve dvouhře, když se dostala až na páté místo světového žebříčku. Návrat oznámili na Facebooku a jak bývalo jejich zvykem, natočili k tomu vtipné video.



V klipu Šafářová nejdřív trénuje sama, až jí míček sebere právě Rob Steckley a hned jí vysvětluje nové cvičení. Když pak po chvíli sledují hádající se Italku Francesku Schiavoneovou s jejím koučem, obejmou se kolem ramen a prohlásí: „Vyrazíme radši do Austrálie.“

Právě Australian Open by mělo být první velkou akcí znovu sestavené dvojice. „Myslím, že jsem na Austrálii připravená,“ směje se Šafářová na Facebooku.

Lucie Šafářová si s koučem Steckleym užije plno legrace.
Lucie Šafářová si s koučem Steckleym užije plno legrace.

"Přemýšlela jsem nad novou sezonou a trenérem. Robovi se sice narodilo druhé dítě, ale díky tomu neměl žádné angažmá a rychle jsme se domluvili, že bude mým trenérem pro novou sezonu. Velice se na to těším a věřím, že nám to půjde," vzkázala Šafářová ČTK z Floridy, odkud se vrací domů a v pondělí by měla hrát extraligu.

Šafářová se na ukončení tří a půlleté spolupráce se Steckleym dohodla v září 2016, následně ji vedl někdejší kouč Petry Kvitové František Čermák. Poté, co Šafářová ovládla s Bethanií Mattekovou-Sandsovou čtyřhru na letošním Australian Open i French Open, se ale jejich cesty rozešly.

Matteková se pak ve Wimbledonu ošklivě zranila a Lucie Šafářová po ní na šest týdnů obsadila post světového deblové jedničky. S Američankou se chvíli dělila i o kouče Adama Altschulera, od US Open ale Šafářovou trápil zánět šlachy v levém zápěstí a začátkem října ukončila předčasně sezonu.

Na tu novou se už Lucie Šafářová připravuje na Floridě se svým někdejším parťákem Robem Steckleym, se kterým ji kromě skvělých výsledků (triumf v Dauhá či finále French Open) proslavila i vtipná „selfíčka“ či videa na sociálních sítích.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud