27. července 2018 • 15:35

Strýcová přiznala rozchod s Krausem: Snažili jsme se vztah zachránit

Autor: Patrik Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Strávili spolu krásné tři roky, ale nyní je konec. Tenistka Barbora Strýcová se rozešla se zpěvákem Davidem Krausem. „Není to záležitost několika hodin, ale měsíců,“ napsala hráčka na Instagramu a o konci vztahu se vyjádřila i pro deník Sport.



Jezdil Strýcovou podporovat na zápasy a pomáhal ji zapomenout na nevydařené utkání. Vztah Davida Krause a úspěšné české tenistky vypadal idylicky. „S Davidem jsem prožila tři krásný roky a spoustu chvil, na které nikdy nezapomenu. Byli jsme každý úplně jiný, ale možná právě proto jsme se jeden do druhého zamilovali. Já sportovkyně, která musí mít ve všem pořádek a všechno má naplánované na minuty, on umělec, který mě učil, že je občas potřeba vydechnout a nestresovat se,“ prozradila jedenadvacátá hráčka žebříčku WTA.

Proč ale jejich láskyplný vztah zkrachoval? „Jako mnoho jiných vztahů i my jsme se bohužel dostali časem do problémů. Dlouho jsme se je snažili vyřešit, chvíli to vypadalo líp a chvíli zase hůř. Ale poslední dva měsíce už jsme spolu nežili. Naše problémy byly vždycky jen naše. Davida i jeho práci stále respektuju, i v našich těžkých chvílích se choval vždy férově. Mám ho ráda a přeju mu všechno nejlepší. Stejně tak doufám, že on bude i dál fandit mně,“ vyjádřila se Strýcová, pro kterou je rozchod stále ještě citlivá věc.

„Nikde jsme žádné vyjádření veřejně nedělali, protože je to náš soukromý život a naše problémy, které sdílíme jen spolu a s našimi nejbližšími. Nenapadlo mě, že to dostane takový spád a někdo mě bude ráno a večer fotit před domem,“ řekla tenistka pro deník Sport a upozornila na to, že ještě není připravena sdělovat médiím další podrobnosti o jejím soukromém životě.

Proto nechce hovořit ani o novém muži, s nímž byla vyfocena u auta, jak se líbají a dotýkají. Vztah s novinářem Petrem Matějčkem je totiž ještě moc čerstvý. „Věřím, že to všichni pochopí. Ve čtvrtek odlétám na turnaj do Montrealu, a pak mě čekají turnaje v USA. Soustředím se na tenis a makám na tom, aby se o mne psalo zase v souvislosti s tenisem, ačkoliv plně chápu, že jsme byli veřejně známý pár,“ uzavřela Strýcová odpověď pro deník Sport.

Barbora Strýcová s nyní už ex-přítelem Davidem Krausem
Barbora Strýcová s nyní už ex-přítelem Davidem Krausem

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud