19. července 2019 • 20:08

Kristýna Plíšková v Bukurešti končí. Podlehla kvalifikantce Tigové

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obě české tenistky ztroskotaly na antukovém turnaji v Bukurešti ve čtvrtfinále. Osmá nasazená Kristýna Plíšková podlehla domácí hráčce Patricii Marii Tigové 3:6, 6:3, 3:6 a na soupeřku z kvalifikace nestačila ani Barbora Krejčíková. Ta s Italkou Martinou Di Giuseppeovou prohrála dvakrát 4:6.



Plíšková má v Bukurešti jistou účast ve finále alespoň ve čtyřhře, v níž startuje se Slovenkou Viktórií Kužmovou. Jejich semifinálové soupeřky Aljona Bolsovová a Tereza Mrdežová z turnaje odstoupily kvůli zranění Španělky Bolsovové, která skrečovala čtvrteční duel 2. kola dvouhry s Krejčíkovou.

Dvojnásobná grandslamová šampionka ve čtyřhře Krejčíková hrála na rumunské antuce o postup do druhého semifinále dvouhry v kariéře, ale Di Giuseppeovou neporazila. Italce, která jí pětkrát prolomila podání, přitom patří ve světovém žebříčku až 211. místo.

Tenisový turnaj žen v Bukurešti (antuka, dotace 250.000 dolarů):

Dvouhra - čtvrtfinále:

Tigová (Rum.) - Kristýna Plíšková (8-ČR) 6:3, 3:6, 6:3, Rybakinová (Kaz.) - Kužmová (2-SR) 7:6 (7:4), 6:3, Siegemundová (6-Něm.) - Beguová (Rum.) 7:5, 6:2, Di Giuseppeová (It.) - Krejčíková (ČR) 6:4, 6:4.

Čtyřhra - semifinále:

Kristýna Plíšková, Kužmová (4-ČR/SR) - Bolsovová, Mrdežová (Šp./Chorv.) bez boje.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud