16. července 2020 • 14:25

Propadák favoritky. Siniaková prohrála s teprve třináctiletou českou nadějí

Autor: ČTK, jon
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle se vidí málokdy. Členka českého fedcupového týmu Kateřina Siniaková na tenisovém turnaji Prostějov Open prohrála se dvěma teenagerkami. Nasazená jednička ve středu podlehla 4:6, 6:3 a 6:7 sedmnáctileté Darje Viďmanové, která ještě nefiguruje ve světovém žebříčku. Ve čtvrtek v základní skupině exhibiční soutěž O trofej solidarity a naděje ČTS nestačila na teprve třináctiletou Brendu Fruhvirtovou.



Ta potvrdila, že společně se starší sestrou Lindou patří k největším talentům českého tenisu. Siniakové oplatila porážku z třísetového duelu při prosincové extralize družstev. Tentokrát favoritka nakupila spoustu chyb a podlehla o jedenáct let mladší soupeřce 6:7 a 1:6.

Siniaková se ve skupině utká ještě s devatenáctiletou Annou Siskovou, ale šanci na postup už nemá. Fruhvirtová i Viďmanová mají na kontě dvě výhry a utkají se o první místo ve skupině zaručující postup do semifinále.

Největší favoritkou turnaje je nyní deblová parťačka Siniakové Barbora Krejčíková, která po finálové výhře nad Siniakovou koncem června vyhrála jiný podnik této série ve Starých Splavech.

Tenisová kráska Martincová popsala, jak byla světová: Napráskala mě Češka!
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
2

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud