18. prosince 2020 • 11:19

Zásnuby Šarapovové. Blízkému příteli prince řekla ANO nečekaně rychle

Autor: jj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Maria Šarapovová žije naplno i poté, co začátkem roku ukončila kariéru. Pětinásobná grandslamová šampionka a léta nejlépe vydělávající sportovkyně planety, se zasnoubila. Své ano řekla po víc než dvouleté známosti Alexandru Gilkesovi, o osm let staršímu podnikateli a spoluzakladateli aukčního domu Paddle 8.



„Řekla jsem ano už poprvé, kdy jsme se viděli. Bylo to naše malé tajemství,“ napsala na sociálních sítích pod černobílou romantickou fotografií šťastného páru. „Díky, že jsi mě udělala hodně šťastným klukem. Těším se na to, jak tě budu celý život milovat a učit se od tebe,“ odpověděl jí snoubenec.

Britský podnikatel Gilkes je známý jako blízký přítel prince Williama , s nímž se zná ze studií na Eton College. Šarapovová poprvé veřejně promluvila o nové známosti v říjnu roku 2018.

Již dříve byla zasnoubená se srbským basketbalistou Sašou Vujačičem, jejím partnerem byl také tenista Grigor Dimitrov či zpěvák skupiny Maroon 5 Adam Levine. Gilkes byl již dříve ženatý s designérkou Mishou Nonoovou.

Šarapovová ukončila kariéru letos v únoru, jejím posledním zápasem byla porážka v úvodním kole Australian Open od Donny Vekičové.

Šťastný pár. Maria Šarapovová se svým snoubencem jen září.
Šťastný pár. Maria Šarapovová se svým snoubencem jen září.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud