luk
Tenis
Začít diskusi (0)

Oba jsou mistři svého řemesla. Radek Štěpánek je jedním z nejlepších tenistů na světě, od Emanuele Ridiho se zase v pořadu "S Italem v kuchyni" učí vařit celá republika. Teď se ti dva sešli, každý si zkusil povolání toho druhého. A činil se jak Manu na kurtu, tak Štěpánek za plotnou.

Emanuele se krčil schovaný za raketou, z druhé strany dvorce na něj pršely dělové rány daviscupového reprezentanta Štěpánka. Ale byla to jen hraná scénka pro fotografa, jinak se totiž italský šéfkuchař slavného soupeře nezalekl.

Společný trénink těch dvou proběhl pěkně v tempu. Přestože zápas nakonec skončil podle očekávání pro světovou jednadvacítku, kulinářský mistr se neměl za co stydět.

Navíc odveta byla naplánována na jeho domácí hřiště – do kuchyně! Emanuele vkročil do své restaurace s tenisovou raketou v ruce, hned jí ale odložil a nad hrnci a talíři byl najednou ve svém živlu pro změnu on.

Zatímco Štěpánek ho chvíli před tím učil forhend a bekhend, teď se role prohodily. Tenista milující italskou kuchyni u Emanueleho okukoval, jak se dělá třeba parmazánová zmrzlina, nadívaná telecí špička a likérovo-citrónový dort.

I Štěpánek byl šikovným učedníkem, Ital si jeho pomoc často pochvaloval. Pochoutku měli brzo hotovou, na dobrou chuť si pak přiťukli bílým vínem. Jejich výkony na kurtu i v kuchyni můžete porovnat v neděli od 18 hodin na Primě.

Začít diskuzi

Doporučujeme

Všechny příspěvky z Isport.cz máte již zobrazené.
Vyberte si z nabídky nebo pokračujte na další články z jiných titulů.

Články z jiných titulů