4. srpna 2010 • 14:54

S Berďou nemám problém, tvrdí Štěpánek

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jsou si protivní. Nepromluví spolu. Tohle všechno si mezi sebou povídali lidé, když tenista Radek Štěpánek nepozval svého kolegu z daviscupového týmu Tomáše Berdycha na svatbu. Teď Štěpánek konečně o opomenutí svého parťáka promluvil. „Že se nesnášíme? Nesmysl, navzájem se respektujeme,“ řekl. Prohlásil to během turnaje ve Washingtonu, kde hraje debla právě s Berdychem.



Štěpánek vytvořil spolu s Berdychem báječný daviscupový pár, loni došli až do finále nejprestižnější týmové soutěže. Když se tedy během nedávné svatby prvního z nich s Nicole Vaidišovou vyrojily zprávy, že to mezi ním a Berdychem zas tak neklape, fanoušci se začali bát.

Otázka zněla: Co mělo znamenat, když Štěpánek nepozval Berdycha na svatbu? Není narušena harmonie sehraného týmu, který po roce znovu útočí na finále Davis Cupu?

Štěpánek z washingtonského turnaje ubezpečuje, že nic takového nehrozí. Poté, co právě s Berdychem senzačně vyřadili světové jedničky Nestora se Zimonjičem, do Česka vzkázal: „Všechno to byla nafouknutá bublina. Lidi si prostě na mé svatbě museli něco najít.“

I daviscupový kapitán Jaroslav Navrátil tehdy uvedl, že mu Berdychova absence na slávě přijde divná. Spekulovalo se, že za vším může mnohem spíš než nevraživost tenistů stát nepříliš dobrý vztah mezi nevěstou a Berdychovou milou Lucií Šafářovou.

Štěpánek odmítá, že by za aférou bylo cokoliv podobného. O mimosportovních záležitostech se sice obyčejně nechce vůbec bavit, teď ale vysvětloval: „Předně - do mého privátního života skutečně nikomu nic není. S Berďou se spolu scházíme kvůli hraní tenisu, jinak má každý svůj život. Navzájem se ale respektujeme.“

Novomanželské políbení.
Novomanželské políbení.

Vstoupit do diskuse
1

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud