Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Čech si z helmy udělal byznys, prodává speciální "tankistické" čepice!

Autor: ija

Skvělý gólman a možná ještě lepší byznysmen! Gólman Petr Čech prodává ve svém e-shopu zimní čepice, které navlas připomínají jeho proslavenou helmu, která mu vynesla mimo jiné přezdívku tankista. „Nejlepší doplněk, jaký můžete mít,“ stojí u Čecha něco přes osm stovek.

„Možná ten nejlepší doplněk, který by měl každý fotbalový fanoušek mít, zvlášť když je tak chladný podzim,“ láká český brankář londýnského Arsenalu na nový módní hit v krátkém videu na svém facebookovém profilu. Čepice stojí v  Čechově e-shopu 31,20 euro, tedy něco přes osm set korun.

NEJ zákroky Premier League: Ukázal se Čech, zářili Courtois a Bravo
Video se připravuje ...

Čepice je podle popisu vyrobena z ekologicky certifikované příze a slibuje, že vás během studené zimy udrží v teple. A v létě a během teplejších měsíců má  zase poslouží jako skvělý doplněk pro fanoušky.

Výrobek s charakteristickým tvarem helmy lze prát ručně ve vlažné vodě do 30 stupňů nebo na prací program vlna. A nechybí ani varování: Helma je jako běžná pletená čepice, jen vizuálně je kopií ochranné přilby Petra Čecha. Nemá žádné bezpečnostní nebo ochranné vlastnosti.

Helma k Čechovi neodmyslitelně patří už deset let, od chvíle, kdy v zápase Chelsea proti Readingu utrpěl frakturu lebky po srážce s protihráčem Stephenem Huntem.

SESTŘIH Premier League: Hull - Arsenal 1:4. Čech dostal gól z penalty
Video se připravuje ...