Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

ANKETA: Nahá slávistka poráží zahraniční hvězdy

Autor: bke, qp

ANKETA, FOTOGALERIE - Točí se kolem sportu. Některé vám připadají půvabné, krásné, jiné zase ohavné. Z různých důvodů. Milenky, sportovkyně a fanynky. Které z nich jsou nejhezčí? vybrali jsme žhavé fotky se sportovní tématikou. A na vás - čtenářích Blesk.cz - je, abyste vybrali ty nejvíc sexy! Po prvním dnu zatím všechny zahraniční hvězdy jednoznačně poráží česká fanynka Slavie s obrovskými... klubovými logy.

Znáte to, jedni nadávají na milenky, protože jsou označovány za mrchy, které jdou po penězích bohatých sportovců. Ale ne všechny s takovými úmysly své partnery opravdu hledají.

Fanynky, které se nebojí ukázat své křivky, jsou peskovány za to, že pro slávu udělají cokoliv. Jen aby prý byly na titulcích novin a magazínů...

Začínající sportovkyně většinou mají podporu široké veřejnosti, ale s úpadkem herní formy a s přibývajícími sexy snímky v magazínech jejich popularita klesá.

Každý má na jednotlivce různé názory. Ale většina se shoduje v tom, že ty dámy jsou prostě sexy. A právě o tom tahle anketa je. O odvážných snímcích, které vybrané aktérky v minulosti nafotily.

SPORTOVKYNĚ: Bývalá světová jednička dováděla na pláži
SPORTOVKYNĚ: Bývalá světová jednička dováděla na pláži

Mezi sportovkyně jsme zařadili nahé volejbalistky z Olomouce, které se blýskly v pestrém kalendáři. Ve fotogalerii najdete také tenistky Serenu Williamsovou, Anu Ivanovičovou a chorvatskou atletku Blanku Vlašičovou.

K milenkám se řadí přítelkyně sportovního moderátora Martina Pouvy, kráska Cristiana Ronalda Irina Sheik a partnerka slavného českého fotbalisty Tomáše Řepky Vlaďka Erbová.

Na fanynku Larissu Riquelme si určitě vzpomenete. Stačí zapátrat v paměti. Ano, je to ta, která fandila na fotbalovém mistrovství světa Paraguayi a za výstřihem měla schovaný telefon. Stejný šampionát obohatily i slavné pornoherečky.