Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zlato pro nymfomanku fotbalové star? Ne, byl to podvrh!

Autor: bkt

Jak snadné je ukrást šperky za 2 miliony eur (zhruba 50 milionů korun)! Stačí jen mezi řečí prohlásit, že jste dobrý kamarád fotbalové hvězdy. Přesně tak se totiž dostali k lupu dva zloději v Londýně.

Dva muži přišli do známého klenotnictví na ulici Hatton Garden a vydávali se za dobré přátele Ashleyho Colea, hvězdy fotbalové Chelsea. A naivní zlatník jim natolik uvěřil, že se i se šperky (náhrdelníky a hodinkami osázenými diamanty) nechal vylákat ze svého obchodu.

Zloději mu totiž tvrdili, že bydlí v šest mil vzdáleném luxusním hotelu Verta, kde by se rádi na šperky v klidu podívali a celý obchod uzavřeli. Jenomže když se zlatník do hotelu vydal, na ulici byl přepaden a oloupen.

„Důvěřoval jsem jim, protože se při vzájemném rozhovoru několikrát na Colea odkazovali,“ řekl policii okradený zlatník. Navíc dodal, že předpokládal, že šperky by mohli být pro novou lásku fotbalové hvězdy – Annu Kelleovou.

Pohledná brunetka se na Ostrovech proslavila nejen jako topmodelka, ale především coby bisexuální nymfomanka z televizní reality show The Valleys.

Nicméně podle posledních informací nemá obránce Chelsea se zloději vůbec nic společného. A krásná Anne zůstane bez šperků. Ledaže by jí je nějaký spoluhráč Petra Čecha opravdu koupil.

A jak dopadli oba lupiči? Raphaela Francise a Eatona Barrieho se mužům zákona podařilo rychle chytit.

Fešák i fotbalista. Ashley Cole to umí rozjet na hřišti i na večírku
Fešák i fotbalista. Ashley Cole to umí rozjet na hřišti i na večírku