13. února 2013 • 00:39

Sex, alkohol a fotbal. Vedle slušňáka Čecha je v Chelsea několik rebelů

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve fotbalovém prostředí platí brankář Petr Čech za vyhlášeného slušňáka, se kterým není spojený žádný skandál. Jeho další slavní spoluhráči z Chelsea, kteří dnes dorazí do Prahy kvůli zápasu se Spartou, se tak čistou pověstí pochlubit nemohou. Pitky, nevěry a výtržnosti – to všechno už se provalilo na proslulou trojici John Terry, Frank Lampard a Ashley Cole.



JOHN TERRY

Nevěra s přítelkyní spoluhráče. Asi nejžhavěji bylo kolem kapitána ze Stamford Bridge před třemi lety, když britské noviny zaplavily podrobností o jeho poměru s modelkou Vanessou Perroncelovou. Pikantní na tom bylo, že šlo o přítelkyni bývalého spoluhráče z Chelsea Wayna Bridge. . Ke peprvné kauze se vyjádřil kdekdo – třeba i tehdejší premiér Gordon Brown. Terry kvůli tomu na čas přišel v reprezentaci o kapitánskou pásku. V roce 2007 byl přitom ve Velké Británii vyhlášený „tátou roku“!

Anglický stoper John Terry sledoval utkání Chelsea se Šachtarem Donětsk jen ze střídačkyFoto Profimedia.cz
Za úplatu ukázal Drogbu u vířivky. Řekli byste také, že fotbalista, který bere týdně 160 tisíc liber týdně, nemá potřebu si přivydělávat? Omyl. Terry se nechal nachytat při přebírání úplatku 10 tisíc liber, za který provedl novináře vydávající se za bohaté podnikatele tréninkovým centrem Chelsea v Cobhamu. Během devadesátiminutové exkurze tak mohli reportéři vidět například brankáře Petra Čecha, hrajícího stolní tenis, nebo záložníka Michaela Ballacka a útočníka Didiera Drogbu, jak s ručníkem kolem pasu opouštějí vířivku.

Po rasistické kauze konec v reprezentaci. Poslední kontroverze se zrodila kvůli Terryho rasistickým urážkám vůči Antonu Ferdinandovi při utkání s Queens Park Rangers. V souvislosti s touto kauzou se Terry loni vzdal anglické reprezentace, musel navíc zaplatit pokutu 220.000 liber (zhruba 7 milionů korun), ačkoliv soud ho osvobodil.

ASHLEY COLE

Ashley Cole opět dokázal Japoncům, že má styl. Ukázal se v slušivé kšiltovce a na krku měl nasazená značková sluchátka.Foto profimedia.cz
Střízlivění na policejní stanici. V roce 2009 strávil Cole tři hodiny na policejní stanici. Podle listu Daily Mail dostal nad ránem do slovní potyčky se strážci zákona, když údajně opilý odcházel z nočního klubu Collection poblíž stadionu Stamford Bridge. Cole kvůli urážkám a slovnímu napadání policistů putoval na stanici, kde strávil zhruba tři hodiny do vystřízlivění. Propuštěn byl po zaplacení standardní pokuty za tento přestupek ve výši 80 liber (zhruba 2500 korun), což je podle spekulací tisícina jeho týdenního platu.

Vzduchovkou pálil do studenta. Před dvěma lety zase anglický obránce údajně postřelil v tréninkovém centru londýnského klubu vzduchovkou stážistu. Podle listu News of the World vytáhl Cole zbraň z pouzdra a nevěděl, že je nabitá. Vzduchovka vystřelila a zblízka zasáhla jednadvacetiletého studenta do boku. Krvácejícího mladíka ošetřili kluboví lékaři.

FRANK LAMPARD

Frank Lampard děkuje fanouškům Chelsea, kteří jej vyprovázeli ze hřiště neutuchajícím aplausemFoto Profimedia.cz
Jízda s brunetou v Las Vegas. Se spoluhráči z Chelsea si vyrazil na dovolenou do Las Vegas a sotva pár hodin po příletu podvedl svou snoubenku. Oblíbenec fanoušků Chelsea podle britských médií v Las Vegas oddával postelovým hrátkám s neznámou brunetou, zatímco jeho snoubenka Elen Rivesová a dvě dcery byly v Londýně. "Netušila jsem, že jde o bohatého fotbalistu. A o tom, že je zasnoubený a má dvě děti, se vůbec nezmínil," citoval třicetiletou brunetu list News of the World. S Rivesovou se Lampard následně rozešel a za manželku si vzal Christine Bleakley.

Urážky den po 11. září. Tahle příhoda je už víc jak 11 let stará. Den po teroristickém útoku na mrakodrapy v New Yorku. Skupinka pěti hráčů posilněná alkoholem urážela na londýnském letišti americké turisty, kteří sledovali televizní zpravodajství z domova. Kromě Lamparda se na „místě činu“ vyskytl u incidentu také jeho věrný kumpán John Terry. Dohromady se museli složit na pokutu ve výši 130 tisíc liber.

Frank Lampard se raduje ze své přesné trefy do sítě Brazílie. Díky krásnému gólu slaví Anglie výhru 2:1
Frank Lampard se raduje ze své přesné trefy do sítě Brazílie. Díky krásnému gólu slaví Anglie výhru 2:1

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud