Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Frajer Terry: Nechal drahé auto v zácpě a poslal pro něj kamaráda

Autor: rjm

John Terry je kapitán, který si ví vždycky rady. Na hřišti v dresu Chelsea, stejně jako v dopravní zácpě, kdy řídil svůj drahý vůz Bentley za 170 000 liber. Terryho nebavilo trávit dlouhé hodiny čekáním v autě, proto zavolal kamarádovi, aby jej v autě vystřídal. Sám pak drahé auto opustil a odkráčel v tréninkové soupravě Chelsea do tři míle vzdáleného domova v Surrey.

Dvouproudá vozovka byla uzavřena poté, co jeden člověk spáchal sebevraždu skokem z mostu a následně na stejném místě zemřel i motocyklista, který to v rychlosti napálil do stojícího vozu záchranky.

Tragédie zablokovala na silnici stovky lidí, jen Terry si ale troufl zmizet. „Všichni jsme tam seděli celé hodiny a on najednou přeskočil svodidla a šel pryč, měl na sobě tréninkovou soupravu Chelsea. Všechny nás to šokovalo,“ vypráví jeden ze svědků.

Svůj drahý vůz, stříbrný Bentley Continental GT, nechal v koloně bez dozoru.  Obránce "Blues" dobře věděl, že v zácpě mu s autem nikdo neodjede. Lidé netušili, že obránce zavolal kamarádovi, aby přišel a o auto se mu postaral.

„Kdyby se silnice otevřela pět minut po jeho odchodu, tak by Terryho každého blokoval,“ kroutil hlavou nad chováním fotbalisty jeden ze svědků události.

Podle agenta kapitána Chelsea se John Terry potřeboval nutně a rychle dostat domů.

„Proto zavolal jednoho z přátel, aby si šel sednout do jeho auta a až se dá kolona do pohybu, aby vůz dovezl domů. Dalšímu kamarádovi zavolal, aby mu přijel naproti a John nemusel jít celé tři míle domů pěšky,“ poznamenal agent hráče.

Petr Čech v debatě s Johnem Terrym po porážce na půdě Steauy Bukurešť
Petr Čech v debatě s Johnem Terrym po porážce na půdě Steauy Bukurešť