Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Frolík na ledě oslavil Stanley Cup s velkým překvapením: Líbačka s Kobzanovou!

Autor: Pavel Skořepa

Aniž by to kdo čekal, zrodila se nová milenecká dvojice! A odtajnila to velkolepě – na ledě, kde zrovna hokejista Michael Frolík (25) zvedal nad hlavu pohár pro vítěze Stanley Cupu. A kdo je jeho vyvolenou? Modelka a moderátorka Diana Kobzanová (31)!

Zářil štěstím, ještě popadal dech a jen těžko hledal slova při rozhovorech. Michael Frolík získal s týmem Chicaga Stanleyův pohár (v šestém zápase porazili Boston 3:2). V tom k němu na ledě Bruins přiběhl bratr Martin (hokejista Litvínova), pak táta a nakonec maminka.

Gratulace za gratulací

Ale s gratulacemi nebyl konec! Po krátké oslavě s rodiči se Frolík rozjel za dlouhonohou blondýnkou. Byla to Diana Kobzanová ! Skočila mu do náruče a vyměnili si několik vášnivých polibků. K těm kamarádským to však mělo hodně daleko.

Michael Frolík slaví výhru Stanley Cupu polibkem s Dianou Kobzanovou
Video se připravuje ...

Nová dvojice zářila štěstím

Diana s Michaelem strávila několik dní v jeho bytě v Chicagu a měla to hodně vysoko. Bydlí totiž až ve 25. patře! „Nezlobte se, ale nebudeme se k tomu vyjadřovat,“ řekla smějící se dvojice, která si užívala vzácné hokejové chvíle. Ani nemusela nic dodávat, jejich pohledy a doteky hovořily za vše. Zářili štěstím.

Michael Frolík je tím, kdo doveze Stanley Cup do Kladna.
Michael Frolík je tím, kdo doveze Stanley Cup do Kladna.