Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Vítězové Davis Cupu jsou doma: Co řekli Berdych se Štěpánkem po příletu?

Autor: ps, op

To je fofr! Ani ne před šestnácti hodinami dohrál Radek Štěpánek (34) rozhodující bitvu finále Davis Cupu. Proti Srbům dovedl společně s Tomášem Berdychem (28) Česko k obhajobě titulu. Teď už je celý tým doma! Z brněnského letiště míří do Prostějova, kde začnou bouřlivé oslavy.

Vysmátí, spokojení a nadšení přiletěli čeští tenisoví reprezentanti na brněnské letiště, odkud pokračují do Prostějova. Právě tam v 12:30 propuknou velkolepé oslavy.

Berdych s přítelkyní Ester a Štěpánek s raketami na vozíku se vynořili z letištní haly. Bylo vidět, že toho šampioni moc nenaspali, přesto měli výbornou náladu.

„Po zápase nás čekala tisková konference, pak slavnostní večeře. Ta začínala někdy v půl jedenácté večer a končila asi v půl jedné. Z večeře jsme se vrátili na hotel, kde jsme popíjeli a slavili u baru asi do čtyř do rána,“ vyprávěl bavič Štěpánek.

Davis cup prilet
Video se připravuje ...

Mohlo by se zdát, že na oslavy už jim nezbývají síly, ale opak je pravdou! Všichni už se těší do Prostějova. Jen vítězná trofej bude chybět…

„Pohár jsme zatím nepřivezli, protože Srbsko není v EU, tak si musíme na přílet a dopravení Davis Cupu ještě počkat,“ doplnil hrdina posledního zápasu s Lajovičem.

Poté se Štěpánek, Berdych i jeho Ester vsunuli na zadní sedadlo černého BMW, které zdobil nápis „Vítězové 2012/2013“ a odjeli na naplánovanou prostějovskou akci.

Vítězové Davis Cupu dorazili do Brna!
Vítězové Davis Cupu dorazili do Brna!