18. listopadu 2013 • 13:52

Hrdinové jsou doma! Podívejte se, jak slavili vítězové Davis Cupu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

SLEDOVALI JSME ONLINE | Ačkoliv triumfovali v Srbsku, přesto tenisté letos oslavili obhajobu Davis Cupu také doma. Výprava z Bělehradu včetně všech hráčů se dnes přesunula do Prostějova, kde v místním tenisovém areálu probíhalo poobědě setkání s fanoušky a kapitánem Jaroslavem Navrátilem zotavujícím se z vážné nemoci. Návrat tenisových hrdinů zpátky domů jsme sledovali ONLINE.




OBNOVIT STRÁNKU

15:20 - Oba protagonisté českého triumfu se nyní chystají na dovolenou. Tomáš Berdych zamíří s přítelkyní na Mauricius a k tenisu se vrátí 5. prosince. Radek Štěpánek v úterý odletí na Floridu, ale dovolenou bude mít kratší.

14:30 - Čeští tenisté se v Prostějově dočkali bouřlivého přivítání. Více si přečtěte zde >>>

VIDEO: Šampioni jsou doma! Berdycha a spol. v Prostějově zavalili fanoušci
Video se připravuje ...

13:40 - K vítězství v Davis Cupu gratuloval českému týmu také Janko Tipsarevič, který nemohl za Srbsko kvůli zranění do finále nastoupit.

13:13 - Sledovanost finále Davisova poháru mezi českými tenisty a Srbskem o uplynulém víkendu postupně vystoupala až na téměř milion diváků. Nejvíc lidí sledovalo rozhodující utkání Radka Štěpánka, který v neděli v Bělehradu s přehledem porazil Dušana Lajoviče a zajistil českému týmu vítězství 3:2 na zápasy. Nejsledovanější pasáží byl poslední set, který vidělo v průměru 962.000 diváků starších 15 let, řekla mluvčí České televize Alžběta Plívová.

13:04 - Tenisté s sebou zatím neměli velký pohár, který mají ve svém vlastnictví už druhým rokem. "Pohár za námi přiletí zhruba za měsíc. Zatím dostali hráči pouze malé repliky," uvedl manažer Miroslav Černošek, majitel České sportovní, která daviscupový tým marketingově zastupuje.

13:00 - Setkání s daviscupovými šampiony končí. Radek Štěpánek i Tomáš Berdych hází mezi tenisové fanoušky na tribunách trička připomínající letošní triumf v nejslavnější týmové soutěži.

12:53 - Před diváky nyní přichází kapitán Jaroslav Navrátil, který kvůli zdravotním problémům nemohl být přímo v Bělehradu. Zní do toho oblíbená motivační píseň Radka Štěpánka Eye Of The Tiger. Vše za potlesku zhruba dvou tisícovek fanoušků.

Česká daviscupová výprava z Bělehradu zamířila na oslavy do Prostějova
Česká daviscupová výprava z Bělehradu zamířila na oslavy do Prostějova

12:40 - Tenisté nastupují za aplausu diváků na speciální pódium. Jako poslední moderátor Libor Bouček vyvolal Radka Štěpánka a Tomáše Berdycha.

12:25 - Na hlavním kurtu v Prostějově se už scházejí fanoušci na oslavu se šampiony.

11:45 - Český tým už dorazil do Prostějova, jak informuje zpravodaj iSport.cz přímo z místa.

11:30 - Českému týmu poslala gratulaci po Twitteru také Martina Navrátilová.

10:47 - Český tým přistál na letišti v Brně, oslavy budou pokračovat v odpoledních hodinách v Prostějově i s nemocným kapitánem Jaroslavem Navrátilem, který sledoval finále u televize.

Přílet tenistů po finále Davis Cupu.
Video se připravuje ...
 

10:32
- Vítězové Davisova poháru přistáli dnes dopoledne v Brně i se slavnou "salátovou mísou". Oslavy budou pokračovat odpoledne v Prostějově.

Česká daviscupová výprava z Bělehradu zamířila na oslavy do Prostějova
Česká daviscupová výprava z Bělehradu zamířila na oslavy do Prostějova

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud