Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Balotelli šokoval. Na kopačkách měl titulky a články, které o něm vyšly

Autor: rjm

Mario Balotelli opět šokoval. V pondělním utkání italské ligy proti AS Řím (2:2) sice nedal gól, ale nikdo ho nepřehlédl. Nastoupil totiž v kopačkách, na nichž měl vyobrazené novinové články, které o něm vyšly. Všemu vévodil dotaz „Proč vždycky já?“ Odpovědí mu nejspíš budou úterní italské listy, extravagantní kopačky totiž neunikly pozornosti médií.

Mario Balotelli občas kroutí hlavou, co všechno o něm média zjistí. Možná by toužil po menší pozornosti redaktorů, fotografů a televizních kamer. Copak to ale jde?

Vždyť tenhle talentovaný bouřlivák budí rozruch na každém kroku. Ať už si to zaslouží extravagantními účesy, módou, účastí na večírcích, nebo třeba parádními góly. Média přitahuje jako magnet.

Když už v utkání s AS Řím nevstřelil branku a novináři mohli po remíze 2:2 rozebírat šestnáct duelů trvající neporazitelnost římského týmu, musel se SuperMario vytasit s trumfem. Nastoupil totiž v kopačkách, které byly posety novinovými články a titulky o něm samotném. Balotelli byl opět hvězdou!

Mario Balotelli se vytasil s nezvyklými kopačkami
Mario Balotelli se vytasil s nezvyklými kopačkami