9. prosince 2013 • 13:18

Který je hezčí? Zabijácké přímáky Zlatana, Balotelliho i Ronaldinha

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | ANKETA | Tři světoví fotbalisté. Spojuje je mimořádný talent, vyžívají se v technických parádičkách. Zlatan Ibrahimovic, Mario Balotelli i Ronaldinho o víkendu vstřelili nádherné góly z přímých kopů. Kdo z hvězdné trojice trefil hezčí branku? Podívejte se na videa a hlasujte v anketě.





Zlatan Ibrahimovic: PSG - Sochaux 5:0

Byl to jeho zápas. Na sobotní demolici Sochaux se Zlatan Ibrahimovic podílel dvěma góly, navíc přidal dvě asistence. Rozjetý forvard PSG si oba zásahy schoval do poslední pětiminutovky. Na 3:0 zvyšoval po přímém kopu, když tvrdou pumelicí nedal gólmanovi šanci.

Mario Balotelli: Livorno - AC Milán 2:2

AC Milán se v lize trápí, s devátým místem v lize nemůže být ve slavném klubu spokojený vůbec nikdo. Italští bijci si o průšvih koledovali také v neděli na hřišti Livorna, až osmnáctého celku tabulky. Ještě, že "Rossoneri" mají Maria Balotelliho. Italský uličník si v 83. minutě stoupl k přímému kopu a dělovkou z dálky vyrovnal na 2:2.

Ronaldinho: Atletico Mineiro - Vitoria 2:2

Vysmátý záložník oblékl dres Mineira po dvouměsíční pauze zaviněné zraněním. Ronaldinho se na hřiště vrátil ve velkém stylu. Vitorii dal dva góly, jeden z nich parádním způsobem zakroutil z přímého kopu do šibenice.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud