Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Zoufalá Schumacherova žena promluvila: Michael je bojovník, nevzdá se!

Autor: nem

Fanoušci mu na dálku dávají podporu, rodina je u jeho lůžka každý den. Období nejistoty prožívá manželka legendárního závodníka Michaela Schumachera (45) Corinna (44), ale statečně bojuje. Po dlouhé době promluvila a poděkovala za nekonečné množství vzkazů.

U lůžka manžela Michaela spícího v komatu trávila od začátku jeho hospitalizace v nemocnici v Grenoblu celé noci. Je s ním den co den a po čtyřech týdnech nekončící mučivé nejistoty potřebuje sama podporu. Cítí ji od příznivců a je za ni neskonale vděčná.

„Všichni víme, že Michael je bojovník a nevzdá se,“ věří v sílu své lásky nezlomná Corrina a říká: „Jsme hluboce dojatí, že lidé z celého světa posílají Michaelovi přání a nepolevují. Dává nám to sílu. Děkujeme všem.“

I Schumacherova manželka Corinna prožívá nejtěžší chvíle svého života
I Schumacherova manželka Corinna prožívá nejtěžší chvíle svého života

Své prohlášení připravila ve jménu dětí, které s Michaelem má – syna Micka (14) a dcery Giny-Marie (16), a »Schumiho« bratra Ralfa (38).

Moc rádi si je vyslechli například fandové fotbalových klubů 1. FC Köln a Schalke 04, kteří nešťastného sedminásobného mistra světa formule 1 Schumachera ustavičně burcují k životu svými vzkazy.