Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Františka si posvítila na Samkovou v šatech: Krásná, ale není to její svět

Autor: Františka Čížková, Pavel Skořepa

V elegantních šatech a se šperky ji často neuvidíte. Snowboardistka Eva Samková (20) se na anketu Fotbalista roku oblékla do černých šatů, byla krásná. Podle módní guru Blesku Františky Čížkové ale vyniká v jiném světě. Ona je prostě free.

Přítelkyně či manželky fotbalistů zvolily slavnostní róby, některé přišly v šatech, kterými by oslnily na prestižním plese. Olympijská vítězka ze Soči šla, jak je jejím zvykem, vlastní cestou.

„Zvolila malé večerní šaty. Svým stylingem dala na vědomí, že holkám od snowboardu je glamour ženskost ukradená a radši si namalují knír,“ popsala Františka své postřehy z galavečeru na Žofíně.

Eva Samková předala Petru Čechovi pověstný vítězný knír.
Eva Samková předala Petru Čechovi pověstný vítězný knír.

I mezi fotbalisty Samková oslňovala svým zářivým úsměvem, dobrá nálada ji neopoustila. Přesto bylo znát, že jí je bližší prostředí hor s velkými sněhovými skoky.

„S gala světem si příliš nerozumí. Tahle mladá dáma má k minimalismu dobře nakročeno soudě podle jednoduchých krátkých šatů, bižuterie, která je tzv. odrazila a s tělem splývajících lodiček. Ale zatím je to s velkými rezervami. Věřme, že je dožene,“ přeje si Františka, která je velkou fanynkou Samkové.