Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Kraus vyzvídal na Samkové: Pařilo se v Soči po večerech na pokojích?

Autor: pta

Jak vychází s lyžaři? Zvládá lépe zatáčky, nebo boule? Na olympijskou vítězku ve snowboardcrossu Evu Samkovou se v Show Jana Krause, kterou vysílá dnes večer TV Prima, valil od moderátora příval otázek. Jedna z největších hrdinek nedávno skončené olympiády v Soči usedla na červený gauč a navrch dostala stoličku, na kterou si mohla položit nohu se zlomeným kotníkem. 

Kraus se na začátku přiznal, jak moc prožíval její zlatý závod. “Já se musím přiznat, že jsem si s vámi prožil pocity hrdosti, kdy na olympiádě ani kamera nezvládala sledovat, kde jste, jak jste jela rychle," připomněl, jak si Samková suverénně na trati počítala ve všech jízdách.

"Co je horší - boule nebo zatáčky?,“ zajímalo Krause. "Pro mě asi zatáčky," přiznala zlatá Eva.

Došlo i na vysvětlování, odkud se vzal nápad namalovat si na obličej knír. "Je to od mého kamaráda, který si podle svého idolu Adama Malysze nechal narůst knír,“ poodkryla inspiraci polským skokanem na lyžích.

Eva Samková točí pivo
Video se připravuje ...

Eva Samková mezi hosty Jana Krause
Eva Samková mezi hosty Jana Krause

„Já s ním chtěla držet basu, tak jsem si ten knír namalovala a skončila jsem tehdy pátá, což bylo do té doby nejlepší možné umístění. Takže jsem si řekla, že knír mi asi nosí štěstí a od té doby si ho vždycky před závody maluju."

S Krausem probírala Samková i olympijské zákulisí. Jak vychází s lyžaři? "Ti kluci, lyžaři, co s námi jezdí na závody, jsou v pohodě, jsou vtipní," prohlásila Samková.

A Kraus také zaslechl, že to na pokojích snowboardistů během olympiády pořádně žilo. "Já nevím. U nás byl klid. My jsme byli po večerech unavení," popřela Samková, že by olympiáda byla jedna velká pařba.