Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šestinásobná babička Federerová: Dvojčata má i Rogerova sestra Diana!

Autor: lel

V tomhle klanu koluje silná krev! Tenisový maestro Roger Federer se svou ženou Mirkou slaví narození už druhých dvojčat, ale není jediný nositel slavného jména, který se může chlubit pořádně aktivními geny. Jeho starší sestra totiž přivedla na svět... hádáte správně, také dvojčata!

Jak to jen dělají? Dvojčata se podle statistik rodí jen výjimečně, ale ve švýcarském Birsfeldenu, kde Federerovic sourozenci Roger a Diana vyrůstali s tátou Robertem a mámou Lynette, musí snad pramenit živá voda. Posuďte sami:

V červenci roku 2009 se Federerově manželce narodila dvojčata, holčičky Myla Rose a Charlene Riva.

O čtrnáct měsíců později dvojčata porodila také Federerova starší sestra Diana.

A v úterý přišla na řadu opět Mirka. Dvěma sestřičkám přibyli bratříčci Leo a Lenny.

Silné rodinné geny sice Dianu s Rogerem spojují, ale jinak by tihle dva nemohli být rozdílnější. Sestra se fotografům vyhýbá, zato její bratr plní noviny po celý rok. Ať už coby mnohonásobný tenisový šampion nebo nyní jako čtyřnásobný táta.

A hlavně: o dva roky starší Dianu, která pracuje jako zdravotní sestra, tenis nikdy moc nebavil! "Ale hrávala volejbal a pozemní hokej," odhalila něco ze soukromí své dcery Federerovic maminka Lynette.

Ta teď bude mít s manželem Robertem plné ruce práce. Vždyť jsou z nich šestinásobní deděček s babičkou! Ale určitě to budou příjemné starosti...

Slavná rodina Rogera a Mirky Federerových pozornosti neunikne nikde
Slavná rodina Rogera a Mirky Federerových pozornosti neunikne nikde