Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Aby měli Mirka a Roger znovu dvojčata? Téměř vyloučené, říká odborník

Autor: Pavel Novotný

Opět hraje skvěle! Už několikrát odepisovaný Roger Federer i ve svých dvaatřiceti letech ukazuje, že se stále může směle měřit s nejlepšími tenisty světa. Vlažné výkony z minulého roku jsou zapomenuty a Švýcar v letošní sezoně znovu řádí. A důvod? S manželkou Mirkou čekají narození dalšího potomka.

 Psychická pohoda je u tenistů stejně jako u jiných sportovců stejně důležitá jako technika. Federer o tom moc dobře ví. „Je to šťastné znamení. Když byla Mirka naposledy těhotná, hrál jsem fakt dobře, vyhrál Paříž i Wimbledon. A teď znovu cítím návrat formy,“ řekl grandslamový rekordman.

A Rogerovy letošní výsledky? Finále v Brisbane, semifinále na Australian Open, vítězství v Dubaji a zatím parádní hra i na probíhajícím Indian Wells. To vše vypovídá o psychickém rozpoložení basilejského rodáka.

Spolu s bývalou tenistkou Mirkou Federerovou (za svobodna Vavrinecovou) již vychovává dvojčata, která se narodila 23. července 2009. A právě v druhém letním měsíci se má narodit další potomek slavného páru.

Znovu dvojčata? Téměř vyloučeno


Roger a Mirka radostnou zprávu oznámili v průběhu letošních Vánoc na sociálních sítích. To však nemá být všechno. Podle spekulací médií to mají být znovu dvojčata. "Myla a Charlene jsou šťastné, že se dočkají sourozence. Jsou to krásné časy. Jsme připraveni na další děti," dodává hrající tenisová legenda Roger Federer.

Možnost, že se slovenské-švýcarskému páru narodila opět dvojčata, však odborníci příliš reálně nevidí. "Pravděpodobnost, že se Federer a Mirka znovu dočkají dvojčat, je velmi malá, skoro nulová," říká předseda švýcarského Klubu dvojčat Andreas Tanner.

Ale zase druhou stranu. Federerova starší sestra Diana má také dvojčata, takže, co kdyby...

Rodinná pohodička v podání slavného páru
Rodinná pohodička v podání slavného páru