Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Šeredová byla na posledním zápase Buffona: Příměří kvůli dětem!

Autor: bko

Podle posledních zpráv z italských médií už za sebou mají Alena Šeredová se svým manželem Gianluigi Buffonem první rozvodové stání. V neděli se ale česká modelka vypravila i s dětmi na poslední zápas Juventusu, který velkolepě slavil zisk mistrovského poháru. A krásná Češka na chvíli dokázala zakopat válečnou sekyru, aby si to oba synové mohli řádně užít.

Neprožívá zrovna jednoduché období. Po devítiletém vztahu se Aleně Šeredové manželství s fotbalovou hvězdou zhroutilo. Korunu všemu nasadil magazín Chi, který zveřejnil fotky, jak Buffon míří do hotelu s krásnou fotbalovou moderátorkou Ilarií D'Amico.

Ilario D'Amico učarovala i italskému tisku, není se co divit...
Ilario D'Amico učarovala i italskému tisku, není se co divit...

Ostře sledovaný pár už podle italských médií absolvoval první rozvodové řízení a manželství, které tak slavně začalo v Praze na Vyšehradě, neslavně skončilo. Nicméně oba si jsou evidentně vědomi toho, že děti jejich krizi pocítit nesmí.

I proto se Alena poctivě vydala i na poslední zápas Juventusu v téhle sezoně a nechala oba syny Louise Thomase (6) a Davida Lee (4) oslavit s tátou mistrovský titul přímo na hřišti...