Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Šeredové s Buffonem se hroutí manželství, odhalili krizi: Ani se na sebe nepodívali!

Autor: nem, ps

Do finále Evropské ligy se Juventus neprobojoval. Přesto se jeho největší hvězda Gigi Buffon přišel podívat na finále. I s rodinkou a zatím ještě manželkou Alenou Šeredovou. Očividně jim to ale neklape. Na tribuně se na sebe ani nepodívali!

A v uších jí zní jméno Ilaria D'Amico. Tato prostopášnice (40) může za krach tříletého manželství s brankářem Juventusu Gigim Buffonem (36).

Kdo je ta žena, s níž magazín Chi vyfotil Buffona při rande a noci strávené v milánském kvartýru? Alena musela ty fotky oplakat a Blesku napsala jen strohé, ale výmluvné: „Bez komentáře.“ Život jí ničí rodilá Římanka.

Prsatá a uhrančivá sportovní redaktorka stanice Sky s pověstí sexuální dračice (symbolické je, že namluvila tohoto fantasy tvora jménem Safira ve filmu Eragon), která »přefikne« všechno, co před ní neuteče na strom. A ze všeho nejraději balí pracháče! Syna má se zazobaným developerem Roccem Attisanim a ani Gigi se svojí roční gáží 123,5 milionu korun není žádný chuďas.

Šeredová se na tribuně držela od Buffona dál.
Šeredová se na tribuně držela od Buffona dál.

Scény v Turíně

Byly to scény jako ze špatného italského biografu. Ve středu večer vzala Alena synky Louise Thomase (6) a Davida Leeho (4) na finále Evropské ligy Benfica – FC Sevilla. Tam, vysoko na tribuně turínského stadionu se sešli s Gigim . Alenka byla z manžela – nevěrníka, který se dloubal v nose, otrávená jako malajský šíp. Dokonce se od jeho společnosti držela dál a postávala sama!

Když si rodiče sedli, nechali kluky mezi sebou jako bariéru, a jeden na druhého se ani nepodívali. Snaží se kvůli chlapcům vytvořit dojem, že rodina je nadevše, ovšem tragicky jim to nejde. Tohle je už jen čekání na rozvod…