Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Svlečené šílenství baví celý svět: Hacker ukázal i nahé sportovkyně!

Autor: ps, anv

Jedna vystrkuje prdelku, druhá nestydatě ukazuje své bujaré poprsí. Americká fotbalistka Hope Solo (33) a její krajanka gymnastka McKayla Maroney (18) ale rozhodně nejásají. I tyto dvě sportovkyně se staly oběťmi hackera, který vykradl databázi cloudových úložišť na internetu.

Ani jedna ze zmíněných sportovkyň se za své sexy křivky rozhodně stydět nemusí, přesto jsou obě v posledních dnech pořádně rozčílené. Téměř celý svět totiž kvůli práci hackera viděl jejich nahé fotky, které patřily pouze do osobních alb nebo očím jejich partnerů.

Solo zatím únik lechtivých obrázků ze soukromí veřejně nekomentovala, její o patnáct let mladší krajanka snímky „svých“ nahých prsou ano. „Moje falešné fotky jsou šílené. Pokusím se ale nad vše povznést, ale…,“ napsala na svůj twitterový účet mladičká mistryně světa i olympijská vítězka, která zde následně zveřejnila fotku Ježíše Krista se slovy „Vy, pane, potřebujete Ježíše!“, což byl pochopitelně vzkaz pro „úspěšného“ hackera.

Za svůj kousek moc slávy čekat nemůže. Musí si ji totiž vychutnat v anonymitě, v opačném případě jej totiž může čekat i hodně tvrdý trest. Před dvěma lety dostal jiný internetový šikula za krádež fotek Scarlett Johansson (29) a Mily Kunis (31) deset let natvrdo.

Gólmanka americké reprezentace Hope Solo nafotila odvážné snímky
Gólmanka americké reprezentace Hope Solo nafotila odvážné snímky