Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Gretzky chrání sexy dceru, varuje rozjetého snoubence: Uklidni se

Autor: hok

Uklidni se, nebo mou dceru nedostaneš! Poměrně jasný vzkaz měl vyslat hokejový bůh Wayne Gretzky ke snoubenci své dcery Pauliny. Pohledná modelka se má stát ženou poněkud rozjařeného golfisty Dustina Johnsona. A jejímu otci se to ne zcela pozdává.

Oznámil, že si dává od golfu pauzu. Šest měsíců. Žádné větší vysvětlení Dustin Johnson nenabídl. Na rozdíl od webu golf.com. Ten informoval, že sportovec čelí trestu za užití kokainu. Chtěli byste takového chlápka za manžela své dcery?

Wayne Gretzky o tom nemá zcela jasno, podle zámořských zdrojů se svého budoucího zetě vydal osobně navštívit a promluvit mu do duše. Nabídl prý i svou pomoc k nalezení správné cesty. Ale také zaznělo jasné varování: Ještě jednou a s Paulinou končíš!

Chlapci na správné party nesmí chybět.Foto bustedcoverage.com

Byla to poměrně nepříjemná schůzka v době, kdy už pomalu začínají přípravy na svatbu, nicméně nejslavnější hokejista všech dob neradil své dcerunce poprvé. Paulina si jeden čas totiž libovala v umisťování svých fotek na sociální sítě. Dosti provokativních fotek.

Takže otec zasáhl. Vždyť on byl vždy obrazem ctnosti, ani během svého angažmá v Los Angeles prý jedinkrát nespadl do noci večírků. Však mu také říkali Puritán z Brantfordu.

Dcera hokejové legendy Paulina Gretzky se svým snoubencem Dustinem Johnsonem
Dcera hokejové legendy Paulina Gretzky se svým snoubencem Dustinem Johnsonem