Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Hvězda hokejové reprezentace bude brzy tátou: Tady roste malé HUDLERátko!

Autor: top, ps

Ještě pár týdnů a hokejový reprezentant Jiří Hudler (30) bude tátou! Bříško jeho přítelkyně bývalé modelky Hany Chymčákové (30) už je krásně kulaťoučké a malé Hudlerátko co nevidět vykoukne na svět.

O tom, že útočník Calgary, kde vydělává ročně 80 milionů korun, se svou milou očekávají radostnou událost, se spekulovalo už v létě. Z fotek, které dorazily do redakce Blesku, je jasné, že to byla pravda.

„To, že čekáme rodinu, už není žádné tajemství, víc to ale není třeba rozebírat,“ řekla včera Blesku Chymčáková. „Hanka by měla rodit někdy před Vánocemi,“ dodává zdroj z jejího okolí.

S modelkou a kdysi nejlepší kamarádkou a manažerkou své bývalé lásky Agáty Hanychové se dal Hudler dohromady před třemi lety, ještě když válel za Detroit.

Už v létě, kdy se Hudler připravoval na sezonu NHL v Montrealu, bylo vidět, že je Chymčáková těhotná.Foto archiv Blesk

Bříško Hudlerovy přítelkyně Hanky Chymčákové už je krásně kulaté.
Bříško Hudlerovy přítelkyně Hanky Chymčákové už je krásně kulaté.

Chymčáková s ním od té doby léto co léto létá do zámoří a stará se o pohodlí rodinného krbu. A také o dva buldočky, které si společně pořídili. Až se ale doma začne ozývat dětský pláč, čtyřnozí miláčci půjdou na druhou kolej...

Už se jenom nabízí otázka, zda bude v létě po skončení hokejové sezony další velkolepá veselka...

Jeho bejvalky už porodily

Už když jako šestnáctiletý zajíc poprvé okusil českou extraligu, měl Jiří Hudler pověst lamače dívčích srdcí. Velké lásky měl ale před Hankou Chymčákovou jen dvě a obě už jsou zasloužilé maminky.

Agáta Hanychová (29)

S dcerou Veroniky Žilkové chodil Hudler dva roky, ještě než se v roce 2005 stala II. vicemiss ČR. Byla s ním v ruské Kazani i v Detroitu, pak ho podvedla s bývalým dealerem drog a byl konec. Teď už má tříletého syna Kryšpína a je vdaná za muzikanta Jakuba Prachaře.

Simona Krainová (41)

S o jedenáct let starší topmodelkou byl Hudler dva roky v letech 2007 – 2009. Vztah tentokrát ztroskotal na nevěře Jirky. Už rok poté se exmanželka Bořka Sležáčka provdala za podnikatele Karla Vágnera, syna stejnojmenného hudebníka. Mají dva syny Maxe (4) a Bruna (2).