Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Čechův spoluhráč je kanec! Drogba měl podvádět s Miss World

Autor: med

Londýnský klub FC Chelsea provází ošemetná pověst. V jeho kádru totiž hraje až moc hříšníků, tedy fotbalistů, kteří vyměnili svoji partnerku za jinou, atraktivnější. Veřejně se ví o kapitánovi Johnu Terrym, brankáři Thiabautovi Courtoisovi a nyní je na mušce Didier Drogba, který měl mít románek s holandskou Miss World.

Reprezentant Pobřeží slonoviny má s manželkou Diakité Lalla tři děti a od roku 2011 jsou v manželském svazku. Jak se zdá, pro muže a především movitého fotbalistu, to není žádná překážka.

Tatjana je velice pohlednáFoto twitter.com/@missuniversnews
„Jsem znovu volná. Bylo to komplikované. Byl fotbalista a stále ho miluji. Všichni ho znají. Hraje za Chelsea, ale víc nemohu říct. Někdy je to tak lepší, řekla holandská Miss World Tatjana Maul pro místní rádiovou stanici.

Anglická média podle svých zdrojů zjistila, že by se mělo jednat právě o ženatého Drogbu. Holandská kráska strávila na světové soutěži v Londýně tři týdny a právě během nich, se měl odehrát románek s fotbalistou Chelsea.

Drogba by však nebyl v londýnském klubu první Čechův spoluhráč, který by zahnul. Své by o tom mohl vyprávět kapitán John Terry. Na toho se v roce 2010 provalilo, že podváděl svoji ženu se spoluhráčovou manželkou.

Čisté svědomí nemá ani brankář Thibaut Courtois . Ten se nejdříve vyspal v Madridu se spoluhráčovou přítelkyní a rok na to, podváděl znovu a to se servírkou.