25. září 2014 • 04:45

Jak si vedl při návratu Čech? Jedinou střelu chytil, za gól nemohl

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Konečně se opět objevil v brance Chelsea. Český gólman Petr Čech si ale nijak rušný zápas neužil. Proti Boltonu se po většinu duelu spíše díval na snahu svých spoluhráčů, s inkasovaným gólem nemohl nic dělat. Přesto si alespoň jeden moment zcela jistě vychutnal. To když mu po prvním doteku s míčem aplaudoval celý stadion.



15. minuta - Aplaus fanoušků

Celých patnáct minut se Čech v brance Chelsea doslova nudil. Až po čtvrthodině hry si alespoň doběhl pro míč za brankovou čáru. Na tento moment ale fanoušci „Blues“ čekali. Dlouholetou oporu zaplavili okamžitě bouřlivými ovacemi a potleskem vestoje. Dali tak jasně najevo, že Čecha nadále podporují.

31. minuta - Inkasovaný gól

Z ničeho nic Bolton udeřil. A to z vůbec první střely na bránu. Hosté rozehráli šikovně standardní situaci a kapitán Mills svoji hlavičku umístil přesně k tyči. Čech se sice natahoval, na balón ale nedosáhl. Těžko mohl s vyrovnávací trefou něco dělat.

VIDEO | Podívejte se na všechny góly zápasu

45. minuta - Odvrácený roh

Asi největší známou Čechovou slabinou jsou centrované míče. S tím ve 45. minutě si ale poradil bravurně. Hosté zahráli nebezpečný rohový kop, český brankář si ovšem na míč počíhal a nekompromisně ho vyboxoval až na okraj pokutového území. Zde ho hráči Chelsea definitivně zpacifikovali.

81. minuta - Povinný zákrok

Až v poslední desetiminutovce si připsal Petr Čech první zákrok proti střele soupeře. S poměrně slabým pokusem z hranice pokutového území si ale poradil. Cokoliv jiného by se rovnalo velké chybě. Té se Čech ovšem nedopustil.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud