Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ronaldo může závidět! Útočník Chicharito mu před očima přebral krásnou reportérku

Autor: med

Útočník Realu Madrid Javier Hernández prožívá úspěšné období. Z role nevyužívaného náhradníka se změnil ve střelce důležitých gólů v Lize mistrů i španělské nejvyšší soutěži. A to není všechno - skóruje i na milostném poli. Jak ukazuje záplava fotografií na sociálních sítích, začal randit s půvabnou novinářkou Luciou Villalon. Pikantní na tom je, že reportérka klubové televize údajně měla být pro největší hvězdu Realu Cristiana Ronalda náhradou za jeho expřítelkyni Irinu Shayk.

Útočník s přezdívkou Chicharito od věhlasného Portugalce zřejmě okoukl i jiné věci než jen fotbalový um. Krásná novinářka byla spojována s posledním držitelem Zlatého míče... Jenže ouha. Šestadvacetiletý mexický reprezentant mu krásnou Luciu přebral přímo před očima!

Pár se už ani neskrývá před veřejností. Španělská kráska v úterý přidala fotografii s Chicharitem a napsala: "Každý den s tebou jsem šťastná." Na ostatních společných fotografiích přidává pár smajlík, který představuje zamilovanou dvojici. Zkrátka láska jako hrom!

Fotogragie z účtu sličné reportérky, když se veze s Chicharitem
Fotogragie z účtu sličné reportérky, když se veze s Chicharitem

Přitom Lucia byla v zimě spojována právě s  Ronaldem . Po jeho třetím vítězství v anketě Zlatý míč přidala Lucia selfie i s trofejí a oba byli samý úsměv, přestože měl CR7 za sebou rozchod s dlouholetou partnerkou Irinou Shayk .

Nyní je ale všechno jinak. Půvabu španělské tmavovlásky si užívá hrdina Chicharito. Není divu, že se mu nechce vracet z hostování zpět do  Manchesteru United.