Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jágra překvapila hvězda basketbalové NBA James: LeBron znal i moje číslo!

Autor: ps

Do milovaného Las Vegas se druhý rok po sobě vydal ladit formu na NHL. Kromě drsných tréninkových dávek si tam Jaromír Jágr (43) rád vyrazí i do společnosti. A hvězdami se to jenom hemží! Naposledy se český veterán pochlubil setkáním s hvězdou NBA – basketbalistou LeBronem Jamesem.

Před měsícem seznámil svoji hokejovou rodinu na sociální síti s »novým« kondičním trenérem Mikem Tysonem , teď Jágr představil další americký kalibr své „seznamky“. Muže, který si v nové sezoně NBA vydělá 574,3 milionu korun (ve finančním žebříčku je třetí za Kobe Bryantem a Joe Johnsonem), tedy 6,5krát víc, co od Panthers přijde na účet Jaromírovi.

„Co k téhle fotce říci? Mám z ní ohromnou radost. Je to neskutečný borec. Není lepšího sportovce na světě. Dokonce věděl, kdo jsem a že mám číslo 68, za to ho mám ještě radši,“ napsal »Džegr« k fotce, na níž je jednomu z nejslavnějších baskeťáků po ramena. „ LeBron James je prostě bůh! I povídání bylo zajímavé, zjistil jsem nové věci o tréninku a stravě. Člověk se musí stále učit,“ přidal Jágr trochu zamyšlení.

Jaromír Jágr se na sociální síti pochlubil příjemným setkáním. Vyfotil se s Lebronem Jamesem, třetím nejlépe placeným basketbalistou planety.Foto Facebook

Tyto hvězdné momenty už se ale slavnému číslu 68 blíží ke konci. Jeho už dvaadvacátá sezona v NHL se rychle blíží, jen se ze západního severoamerického pobřeží bude muset přesunout na východ. Florida už na něho čeká…

Jaromír Jágr se na sociální síti pochlubil příjemným setkáním. Vyfotil se s Lebronem Jamesem, třetím nejlépe placeným basketbalistou planety.
Jaromír Jágr se na sociální síti pochlubil příjemným setkáním. Vyfotil se s Lebronem Jamesem, třetím nejlépe placeným basketbalistou planety.