20. července 2015 • 10:01

Koupání českého gólmana i pět gólů McDavida. 5 parádiček z kempů NHL

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
  • Nováčci se v červenci pěkně předváděli.Nováčci se v červenci pěkně předváděli.FOTO: Koláž: iSport.cz

    VIDEO | Nováčkovské kempy NHL o víkendu oficiálně skončily a týmoví manažeři teď mají mnoho času na bilancování. První zkušenosti s nablýskanou soutěží má za sebou také slušné množství zelenáčů, kteří před očima zámořského publika prodávali svoje umění. A mnohým z nich to skutečně vyšlo. Podívejte se na pět parádiček z uplynulých týdnů.

  • 5 gólů Connora McDavida

    VIDEO: Bitva nováčků Oilers včetně gólů McDavida

    Deset let v řadě bez play off hrozí Edmontonu, pokud se v sezoně následující neprotlačí do play off. Mužem, jenž má rozdrtit blížící se nehezké výročí, je jednička posledního draftu Connor McDavid. Že se na něj v Edmontonu těší poznal, když se na bitvu nováčků Oilers přišlo podívat 7300 diváků. A nový muž je při výhře jeho týmu 8:6 potěšil rovnou pěti brankami. Budoucnost v kdysi slavném klubu vypadá zase růžově.

  • 17 tisíc fanoušků v Buffalu

    VIDEO: Sestřih z utkání mladíků

    Nebýt McDavida, prý by se jedničkou draftu jasně stal americký hokejista Jack Eichel. Ten je tak celou dobu v lehkém stínu supernadaného Kanaďana, ale nebude to spíš výhoda? Těžko říct, každopádně v Buffalu mají z nové akvizice velkou radost a příznivci Sabres se nemohou dočkat, až bude Eichel nastupovat v jejich barvách. Nadšení je tak velké, že na přípravnou bitvu přišlo rovnou 17 tisíc fanoušků a co na tom, že Eichelovi se zápas zrovna moc nepovedl...

  • Kouzelník, kterého na draftu nechtěli

    VIDEO: Odvaha Tolčinskému nechybí

    Moskevský rodák Sergej Tolčinskij odehrál už tři ročníky v juniorské OHL a nutno říct, že tam skutečně není do počtu. V poslední sezoně v dresu Sault Ste. Marie Greyhounds pobral 95 bodů v 61 zápasech a byl asistentem kapitána. Průměrně během své zámořské štace zvládl sbírat 1,23 bodu na zápas. Přesto je mu 20 let a do NHL ho nikdo nedraftoval. Svou šikovnost tak předvedl v kempu Caroliny jako volný hráč.

  • Gól do sítě Stezky a ještě lepší oslava

    VIDEO: Tuch překonal českého gólmana a jel slavit

    Alex Tuch byl první volbou Minnesoty na draftu 2014 (celkově 18. pozice) a v kempu předvedl své hokejové parametry. Nejen, že díky 193 centimetrům a téměř metráku váhy je fyzicky výborně připraven, ale i technicky všechno vypadá na úrovni. Přesvědčil se o tom i liberecký odchovanec Aleš Stezka, který patří do týmu Wild od posledního draftu. Poté, co si ho Američan vychutnal, si drze podal i střídačku "soupeře".

  • Florbalová paráda nechtěného

    VIDEO: Schiavo zvolil netradiční řešení

    Dalším, kdo předvedl mezi mládeží své umění, byl jedenadvacetiletý John Schiavo, který podobně jako Tolčinskij neprošel žádným draftem. Na zkoušku ho pozvali New York Islanders a on předvedl parádu jako z florbalu, která se na ledě hodí spíše do exhibice. Však si to také rázem s gólmanem Anthony Pupplem vyříkal. Vyslouží si od klubu větší pozornost?

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud