Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Testovací pilotka stáje Lotus ve formuli 1: Tohle skrývá v kombinéze!

Autor: top, ps

Ani modelka, ani herečka! Tohle sexy tělo skrývá v závodní kombinéze testovací jezdkyně stáje Lotus z formule 1 Carmen Joarda (27). Není nad to, když se konečně vysvlékne z nehořlavého overalu a vystaví své špičkové tělíčko slunečním paprskům.

Pilotka se zkušenostmi z velkých závodů jako Le Mans Series či Indy Lights Series vystavila své nádherné křivky o víkendu na jachtě u břehů Mallorky, kde s přáteli sledovala závody plachetnic.

A teď si představte, že by tahle Španělka v bikinách sedala i do monopostu a vedle ní by seděl Hamilton, Vettel a spol. Není to nemožné! V únoru letošního roku se upsala jako testovací jezdkyně Lotusu.

„Závodím už od deseti let a už odmalička byla mým snem formule jedna. Pracovala jsem tvrdě, odjela jsem hodiny a hodiny na simulátorech a nakonec se mi tato dřina vyplatila,“ pověděla blonďatá kráska po podpisu kontraktu.

Řídit auto v nejsledovanějším motoristickém seriálu byla a je pořádná fuška, Carmen se za volantem často zapotí. A nemusela by být sama! Kdyby se náhodou objevila na startovním roštu při závodě, jistě by pohledem zahřála nejednoho závodníka. Kdo ví, jestli to pak na okruzích nebyla samá bouračka.

Jorda je jednou z nejhezčích žen motorismu na celém světě.
Jorda je jednou z nejhezčích žen motorismu na celém světě.