Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Děs před derby! Litsingimu zapálili byt, s přítelkyní musel do nemocnice!

Autor: bko

Hodně nepříjemné situaci musel čelit den před derby se Slavií fotbalista Sparty Francis Litsingi. Někdo mu totiž zapálil byt na Praze 6, kde byl spolu s přítelkyní. Oba byli převezeni do nemocnice, ale nic vážného se podle informací Blesku nestalo.

„Dnes dopoledne jsme převáželi ženu ročník 90,“ potvrdila mluvčí pražské záchranky Jiřina Ernestová. Podle informací Blesku šlo právě o přítelkyni Francise Litsingiho . „Nešlo ale o nic vážného,“ dodala.

„Je pravda, že jsme dnes řešili jednu nepříjemnou událost osobního rázu u jednoho z našich fotbalistů, ale jelikož nemáme dostatek informací, nebudeme se k celé věci obšírněji vyjadřovat,“ uvedl k celému incidentu Ondřej Kasík, tiskový mluvčí Sparty.

Podle informací Blesku byli Litsingi a jeho přítelkyně převezeni do nemocnice z preventivních důvodů, nejedná se o nic vážného a ještě dnes by měli být propuštěni.

„V 9.20 byl nahlášen kouř z bytu ve třetím patře 6patrového domu. O dvacet minut později dostali hasiči požár pod kontrolu. Jako příčinu určili vyšetřovatelé úmyslné zapálení. Škoda byla předběžně odhadnuta na 300 tisíc korun,“ sdělila Blesku mluvčí hasičů Pavlína Adamcová.

Konžský útočník přišel před sezonou do Sparty z Teplic za koučem Zdeňkem Ščasným, vedle svých gólů se proslavil i alkoholovým úletem. V dubnu byl v ranních hodinách po pátečním vítězství s Příbramí zadržen při řízení v opilosti, bylo mu naměřeno 1,76 promile alkoholu.

Teplice - Mladá Boleslav: Gól Franciho Litsingiho na 4:0
Video se připravuje ...