Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Hrdlička neuspěl, kumpán z Novy ano: Jakou sbalil zprávař Suchoň tenistku?!

Autor: top

Další česká tenistka má novou lásku! Vítězka Fed Cupu z roku 2014 Klára Koukalová (33) se zakoukala do moderátora Televizních novin Petra Suchoně (31).

Zatímco sporťák Michal Hrdlička po rozchodu s Lucií Borhyovou lovil v tenisovém revíru marně a z letošního fedcupového večírku byl vyhozen, jeho kumpán z televize Nova sbalil aktuálně 100. hráčku světa.

Klára Koukalová se svým tehdejším manželem Janem Zakopalem na svatbě Radka Štěpánka s Nicole Vaidišovou
Klára Koukalová se svým tehdejším manželem Janem Zakopalem na svatbě Radka Štěpánka s Nicole Vaidišovou

Rozvod

Zamilovaný pár už dokonce dává najevo vzájemné city na veřejnosti, naposledy se k sobě oba tiskli na úterním večírku tenisového klubu Sparty, který Klára reprezentuje.

Koukalová, která si dosud vypinkala 100 milionů korun, je skoro dva roky rozvedená. Loni ztroskotalo její osmileté manželství s bývalým fotbalistou Plzně Janem Zakopalem.

Využil ji

Pak to dala dohromady se svým trenérem Igorem Bruknerem, s nímž se ale před pár měsíci poměrně dramaticky rozešla. „Myslela jsem si, že 2,5 roku mám vedle sebe někoho, komu můžu věřit a jeho slova platí. Bohužel jsem se po esemesce dozvěděla, že je vše jinak a byla jsem pouze možnost výdělku a přestupní stanice k dalším,“ komentovala tehdy rozchod na svém Facebooku.

Chystal svatbu

Suchoň, jenž moderuje na Nově hlavní zpravodajskou relaci s Renátou Czadernovou, ještě letos v létě tvrdil, že uvažuje o svatbě se svou žitovní láskou Terezou – vystudovanou chemičkou z Brna. „Zatím nejsme zasnoubeni, ale blíží se to. Já už vlastně vnitřně rozhoupaný jsem, ale asi by bylo nejlepší, kdyby se to první dověděla ona,“ tvrdil v červenci. Teď už ale hraje na jiném dvorci...