Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Kvitová po rozchodu se snoubencem na French Open: Fandí svému ex!

Autor: Tomáš Pokorný

Stará láska nerezaví? Zajímavé fanoušky měl český tenista Adam Pavlásek (21) při své grandslamové premiéře v Paříži. Z tribuny svému expříteli mačkala palce čerstvě rozejitá Petra Kvitová (26)!

Jejich dvouletý vztah skončil před třemi lety. Adam tehdy těžce nesl, že ho nahradil Radek Štěpánek . Jenže pak se spekulovalo o tom, že se k sobě s Petrou vrátili a tohle je jasný důkaz, že zůstali minimálně kamarády!

Kvitová , která před pár týdny zrušila zásnuby s hokejistou Radkem Meidlem, měla v pondělí na French Open volný den. A udělala si čas, aby Pavláskův životní triumf nad Španělem Carballésem (3:2 na sety) viděla na vlastní oči. „Nesmíte ani na chvíli polevit a nic podcenit. Je to hrozný záběr na hlavu,“ popsal pak Adam pětisetové drama.

Kvitová tleská své bývalé lásce Adamu Pavláskovi k vyhrané premiéře na French Open.
Kvitová tleská své bývalé lásce Adamu Pavláskovi k vyhrané premiéře na French Open.

Štěstí mu přinesla nejen Petra, ale také slavní čeští hudebníci - saxofonista Felix Slováček (72), rocker Petr Janda (74) či houslista Pavel Šporcl (43), kteří si ve Francii udělali pánskou jízdu a posadili se na tribunu Roland Garros.

„Byl jsem tam poprvé v životě a člověka to úplně semele. Krásné prostředí, třicet tisíc lidí,“ popsal Janda svou zkušenost s French Open před rokem. Teď už jen zbývá, aby mu Kvitová s Pavláskem přihráli námět na nějaký nový hit o lásce...