Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Fotbalista Valencia promluvil, proč utíkal policistům: Bývalá žena mě vydírá!

Autor: ps

Ve fotbale se toho dá zažít hodně, ale že fotbalista během kvalifikace mistrovství světa dvakrát uteče policistům, to je jako z vymyšlené kriminálky. Ovšem Enner Valencia (26) je jiný MacGyver! Povedlo se mu to a přes své právníky poslal jasný vzkaz, proč se tak zachoval.

Reprezentuje Ekvádor, kde se chtěl potkat se svojí dcerou, jenže bývalá manželka to Valenciovi neumožnila. Naopak na něho poslala policii, že jí prý fotbalista dluží alimenty. Jenže Enner to bere jako formu vydírání, proto ani nepotřeboval své rychlé nohy, aby strážcům zákona pláchnul.

Poprvé jim unikl u týmového autobusu, pak se mu to povedlo i na hřišti, z něhož se nechal odvézt sanitkou kvůli údajným zdravotním problémům. To by nevymyslel ani severský tvůrce parádních detektivek Jo Nesbø!

Absurdní situace během chvilky oběhla po sociálních sítích celou planetu. Valenciu už znají i ti, kteří fotbalu nerozumí. Hollywoodská scéna nakonec hráče donutila, aby promluvil.

„Po tom všem, co se stalo, se musím k rodinným záležitostem vyjádřit. Cítím to tak, že moje bývalá žena Sinthyia dělá veškeré problémy kvůli penězům a dceři. Kdykoliv přiletím do Ekvádoru, zakazuje mi se s ní stýkat, nemám s Beirou žádný kontakt,“ stojí v oficiálním prohlášení muže, který z West Hamu hostuje v Evertonu.

Policisté ho měli nahánět z důvodu, že neplatí na dceru. „Ono je to jinak. Jediné, co chci, je mít s ní dobrý vztah. Chci ji vzít za mnou do Anglie, aby tam žila se mnou a mojí fungující rodinou. Určitě by jí to pomohlo. Udělám všechno, aby se to podařilo,“ dodal s tím, že už všechno mají v rukou jeho právníci.