Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Důchodce Sagan! Jak bude vypadat cyklista s manželkou za 45 let?

Autor: pv

Je největší sportovní celebritou Slovenska. Cyklista Peter Sagan je velice oblíbený u fanoušků a dostává tak jednu reklamní nabídku za druhou. Společnosti mu za propůjčení tváře do kampaně dávají miliony korun. Tentokrát musel ale projít obrovskou vizuální změnou, kdy musel zestárnout o 45 let.

Jsou Vánoce roku 2061 a jsme na návštěvě v domě rodiny Saganových. Šedivý a vousatý Peter se mihne v kuchyni, kde jeho manželka Katka připravuje cukroví a jedno sezobne. Žena ho za to chce poslat odklízet sníh, ale cyklista se pomocí moderní technologie naklonuje, aby to za něj udělalo jeho druhé já. Ani tomu se ale nechce…

Poznáváte ho? Sagan jako důchodce v roce 2061.
Poznáváte ho? Sagan jako důchodce v roce 2061.

Vtipný spot je předvánoční kampaní slovenského mobilního operátora, který se Saganem dlouhodobě spolupracuje. Na jaře mu nechali například ostříhat půlku hlavy nebo před rokem zase musel recitovat básničku pisklavým hláskem poté, co se nadechl hélia.  

Bláznivým nápadům v reklamě se Sagan nebrání a z obrazovek tak baví celé Slovensko a ještě si tím vydělává miliony. Finančně nestrádá ani co se týče závodů. Stáj Bora-Hansgrohe z něj udělala nejlépe placeného cyklistu, který si ročně vydělá 6 milionů eur (165 milionů korun). Smlouvu navíc podepsal na tři roky.

Tanečník, co se nestříhá (a neholí). Co nevíte o fenoménu SAGAN - čtěte ZDE »

Co možná nevíte o dvojnásobném mistru světa Peteru Saganovi? Co možná nevíte o dvojnásobném mistru světa Peteru Saganovi?Foto Koláž VIPsport