Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Šílený McGregor! Po soupeři chtěl hodit židlí, pak slíbil jen jedno kolo

Autor: tej

Není tiskové konference za účasti irského MMA bojovníka Conora McGregora, která by se nesla v klidném duchu. Zatímco po Natu Diazovi posledně házel lahve s vodou, nyní trochu přiostřil. Eddie Alvarezovi ukradl před sobotním ostře sledovaným zápasem ze stolu mistrovský pás a chtěl po něm hodit židli, zastavit ho musel až šéf organizace UFC.

Madison Square Garden čeká v noci ze soboty na neděli výjimečný zápas. Souboje v MMA totiž New York uvidí úplně poprvé, teprve letos přestal platit zákaz smíšených bojových umění.

A hned přijde historický zápas. Pokud totiž zvítězí Conor McGregor nad Eddie Alvarezem, stane se úplně prvním bojovníkem UFC, který bude držet dva pásy ze dvou odlišných váhových kategorií. A vyhrocené to už bylo i na předzápasové tiskové konferenci.

Pokud fanoušci očekávali, že proběhne v poklidném duchu, jelikož Alvarez nepatří mezi největší provokatéry, mýlili se. To by totiž nebyl McGregor, aby nevytasil s nějakým výstřelkem. Na tiskovou konferenci dorazil pozdě, což začíná být jeho zvykem. "Je mi Irska líto. Tohle je váš zástupce,"ukázal Alvarez na prázdnou židli. Svého soupeře se však nakonec přeci jen dočkal.

VIDEO: Podívejte se, jak McGregor kradl Alvarezovi pás:

Po přestřelce urážek se McGregor zvedl a ze stolu vzal Alvarézův pás šampiona MMA. Ten položil ke svému. To jeho soupeře samozřejmě rozlítilo, svůj pás si vzal zpátky a McGregorovi k nohám pohodil židli. To však byla pro irského bijce provokace jako červená pro býka.

Okamžitě vyskočil, chytil židli a chystal se ji po sokovi hodit. Od nejhoršího ho odradil až šéf UFC Dana White, zpacifikovat se ho podařilo až ochrance, která vytočeného McGregora z tiskové konference odtáhla. "Tohle by bylo špatné. Hodně špatné," zhodnotil White situaci.

VIDEO: Podívejte se, jak McGregor chtěl házet židlí

Po uklidnění situace se McGregor vyjádřil k nadcházejícímu zápasu. "Bude to jen na jedno kolo. Pokud bude zápas trvat déle, tak smekám," tipnul si výsledek bitvy.

Ani Alvarez se nenechal v sebevědomých prohlášeních zahanbit. "Zrovna jsem ten pás dostal, nikdo mě o něj nepřipraví. Jsem připravený Conora McGregora zničit a utišit tento jeho zatracený dav," řekl směrem k fanouškům Ira, kterých přišlo na tiskovou konferenci požehnaně.

Conor McGregor chtěl po soupeři hodit židli
Conor McGregor chtěl po soupeři hodit židli