11. listopadu 2016 • 08:45

Slávistky přivítaly Martu kosou. Měnit si dres? Leda když postoupíme, říkají

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když ve fotbalové Lize mistryň nastoupila za Rosengard proti slávistkám Brazilka Marta, žádným přehnaným respektem rozhodně netrpěly. Eva Bartoňová pětinásobnou nejlepší fotbalistku světa na hřišti Viktorie Žižkov v 61. minutě přivítala tvrdým faulem za žlutou kartu. A po porážce 1:3 se nikdo pro slavný dres také nehnal. „Možná jestli postoupíme,“ nechala se slyšet jediná střelkyně domácích Kateřina Svitková.



Legendární Marta nastoupila v úvodním osmifinále Ligy mistryň až v 61. minutě. „Byla po zranění, takže se musela ještě trochu rozehrát, ale má svoje kvality. Kdyby na nás vlétla v plném tempu, tak bychom s ní měly mnohem větší problémy,“ tušila Veronika Pincová, že Brazilka, které se přezdívá Pelé v sukních, nepředvedla zdaleka vše, čím šíří po světe popularitu ženského fotbalu.

SESTŘIH: Slavia - Rosengard 1:3. Podívejte se na góly, šance i Martu
Video se připravuje ...

„Je to individuální hráčka, ale oni mají těch kvalitních hráček plno, takže je každá nebezpečná,“ dodala Pincová. Slávistky inkasovaly tři góly v jedenácti minutách na konci první půle a po zápase jim nebylo moc do smíchu.

Vítej v Praze! Slávistky nastoupily na Martu kosou za žlutou, pak moc nepředvedla
Video se připravuje ...

„Vzhledem k tomu, jaký byl výsledek, tak mi to bylo úplně jedno, že na tom hřišti je. Mrzelo mě, že nehrála od začátku, jinak bych si to asi víc užila. Ale můžu si odškrtnout, že jsem proti ní hrála,“ poznamenala Kateřina Svitková, která podařeným přímákem v nastaveném čase alespoň lehce zvýšila šance slávistek do odvety.

A nechtěla přeci jen získat cenný suvenýr? „Za tohohle stavu si určitě nebudu říkat o žádný dres, pro mě je důležitějších, abychom postoupily a ne tady lovit nějaký dresy. Možná, jestli postoupíme, tak pak se zeptám, jestli mi ho dá,“ usmála se jediná střelkyně domácích.

Slávistky proti slavné Martě. Jiskru naděje vydoloval parádní přímák
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud