Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Chystá se svatba desetiletí? Jágr své zásnuby s Veronikou nevyvrátil!

Autor: Adam Sušovský

PŘÍMO Z TORONTA | Byly toho plné noviny, některá česká média to berou za hotovou věc. Prý se chystá veselka desetiletí! Hokejista Jaromír Jágr měl v Praze koupit luxusní byt a přítelkyni Veroniku Kopřivovou požádat o ruku. „Nechci se k tomu vyjadřovat,“ odsekl zpruzele Jaromír Jágr dnes v noci poté, co jeho Florida dostala v Torontu na frak 1:6.

Jaromír Jágr čeká na gól už třináct zápasů, Panthers v noci utrpěli debakl v Torontu. České legendě to na ledě nejde tak, jak by si přála. Ale v osobním životě to má být přesně naopak. Některá tuzemská média berou za hotovou věc, že se třetí nejlepší hokejista historie bude ve 44 letech ženit.

Podle serveru Extra.cz už Jágr v Praze koupil luxusní byt a svou přítelkyni Veroniku požádal o ruku. Prý je kvůli tomu po sezoně dokonce ochoten ukončit kariéru v NHL a v Česku založit rodinu. Co na to Jaromír Jágr? Spekulace nevyvrátil.

Na přímý dotaz deníku Sport a Aktuálně.cz dnes v noci v Torontu ale zároveň odmítl potvrdit, že je to pravda. Upřímně? Otázka na tělo ho spíše naštvala. „Nechci se k tomu vyjadřovat. Jsi zasnoubený ty? Ne? Tak vidíš. Pro mě je důležité, aby ses jednou zasnoubil ty,“ odsekl novináři Jágr v Torontu a tím rozhovor skončil.

VIDEO: Sestřih utkání Toronto - Florida

Není se co divit. Florida dnes v noci prohrála v Torontu 1:6 a nemůže navázat na vítězné série, které tým zdobily v loňské sezoně. Panthers jsou pod hranou postupu do play off a do smíchu není ani samotnému Jágrovi. 44letý útočník čeká už třináct zápasů na gól, přitom i v Kanadě spálil několik šancí.

Velké téma o formě Jaromíra Jágra a Floridy čtěte v sobotním deníku Sport!

Jágr se s Kopřivovou dokonale bavili. Prý jim je ale na Floridě při 25 stupních zima.
Jágr se s Kopřivovou dokonale bavili. Prý jim je ale na Floridě při 25 stupních zima.