Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Překvápko pro Jágra? Budu mít DVĚ novinky, řekla tajemná Veronika

Autor: ija

Svatba? Miminko? Nebo něco jiného? Přítelkyně Jaromíra Jágra Veronika Kopřiovová posty na sociálních sítích rozhodně nešetří. A naposledy přidala zprávu, která vzbudila velký ohlas! Chystá se snad na Floridě něco velkého a zásadního? 

„Za posledních 14 dní mám dvě (pro mě) skvělé zprávy. Možná bych jich našla víc, ale jedna z nich je pro mě momentálně důležitá. Druhá je super, ale není zase tak důležitá, ale chtěla jsem být důležitá, že mám dvě. Snad to dává smysl,“ začala Veronika zeširoka.

„Je to něco, o čem už delší dobu snívám a nějaký čas už na tom pracuji. Těším se, až se s vámi o tyhle novinky podělím,“ upřesnila.

Přítelkyně Jaromíra Jágra Veronika Kopřivová slibuje novinky.
Přítelkyně Jaromíra Jágra Veronika Kopřivová slibuje novinky.

"Některé to nejspíš nebude ani zajímat a vsadím se, že některé to dokonce naštve, když vím, jak je ČR plná přejícných a pozitivních lidí. Nechci nic zakřiknout , takže jestli vše klapne, v prosinci se o moji radost podělím,“ slíbila tajemně.

Její příspěvek lajkovalo skoro šest tisíc lidí a (především) fanynky se začaly lačně dohadovat, jakouže bombu to Veronika příští měsíc pustí do světa. Nedávno se spekulovalo o tom, že s božským Jaromírem jsou už zasnoubení, tak že by přišla na řadu svatba?

Nebo dokonce je na cestě miminko a Veronika si jen chce být jistá, že je všechno v nejlepším pořádku? Nebo že by novinky souvisely s její módní značkou Just by Veronika? To si budeme muset počkat. Ostatně, prosinec je za dveřmi…