Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Sexy krásky, co se nebojí v kleci. OKTAGON představuje cage girls

Autor: ija

Je to tady! Sobotní galavečer reality show Oktagon rozhodne o tom, který z bojovníků získá historicky první titulový pás a roční kontrakt za téměř 300 000 korun. Vedle obou finalistů budou pozornost poutat také sličné cage girls, dívky, které nosí čísla jednotlivých kol v kleci. Jednou z obdařených krásek bude i Mónika Jákliová, přítelkyně slovenské hvězdy Oktagonu Gábora Borároše. 

Mónika Jákliová (22) pracuje jako fitness modelka a s Gáborem Borárošem se poznala, jak jinak, ve fitnesscentru. Potetovaný a sebevědomý slovenský borec Gábor Borároš patří k nejvýraznějším postavám celé show. S jeho dívkou se diváci pořadu mohli seznámit už v prvním dílu. „S Gáborem jsme spolu tři a půl roku. Poznali jsme se ve fitku,“ prozradila dvaadvacetiletá Slovenka, která pracuje jako fitness modelka. Přítele se snaží všemožně podporovat. „MMA mm strašně ráda. Líbí se mi být součástí zápasů,“ dodala.

A kdo jsou další dvě dívky do klece?  

Evina Hayek (24) hrála do 18let profesionálně tenis, ale kvůli nehodě musela skončit. Od té doby se věnuje focení, různým projektům a modelingu. Objevila se také v seriálu Semestr. „Dělám, co mě baví, takže jsem nejspokojenější žena na světě,“ říká 

Patricie Skálová (22) z Prahy se v modelingu pohybuje od roku 2008, fotila a předváděla pro celou řadu významných klientů včetně Lavish nebo Loap. Má zkušenosti jako hosteska na Českém Lvu, golfových turnajích nebo jako umbrella girl při MotoGP. Byla Dívkou roku a získala několik dalších ocenění.

Borároš se do finále se probil jako buldozer. Ve čtvrtfinále knockoutoval Marka Bartla, v semifinále předvedl další drtivé KO, což odnesl Tomáš Lejsek. Jakub Běle patřil od začátku k papírovým favoritům, svůj čtvrtfinálový zápas však nečekaně prohrál. Od trenérů pak dostal druhou šanci, do finále byl nominován jako náhrada za zraněného Marka Bartla.

A o co vlastně půjde ve finále prvního ročníku reality show OKTAGON? O titulový pás a téměř 300 tisíc korun se v pražské hale Královka pobijí zástupce českého týmu Jakub Běle a Gábor Borároš ze Slovenska.  Galavečer MMA začne v 18 hodin, exkluzivní přímý přenos startuje na O2 TV Sport ve dvacet hodin, večerem bude provázet Ondřej Novotný.

Patricie Skálová bude působit jako cage girl při galavečeru Oktagon
Patricie Skálová bude působit jako cage girl při galavečeru Oktagon