Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

OKTAGON má šampiona! Borároš Čecha uškrtil a zlomil mu čelist

Autor: ija

Slovenský bijec Gábor Borároš je absolutním vítězem reality show OKTAGON. V sobotním finále porazil Jakuba Běleho. Uškrtil ho v prvním kole a český bojovník k tomu putoval na vyšetření kvůli podezření na zlomenou čelist. "Jsem šampion," jásal Borároš. A jakou plánoval oslavu? "Teď se najím jako prase," prozradil. 

Finále bylo vypsáno na pět kol, ale zápas skončil už po třech minutách a 47 vteřinách. „Děkuji fanouškům i slovenskému týmu. Neumím pořádně mluvit slovensky, česky ani anglicky, ale v kleci není třeba si povídat. Já jsem šampion,“ řekl Gábor Borároš, který pochází z maďarské části Slovenska.

„Nedá se ani říct, co cítím. Vyhrál jsem, mám velkou radost. Jsem šampion!  V reality show jsem vyhrál všechny zápasy a zvládl jsem i finále. Přestože nemám rád tak vysoké soupeře, jako je Jakub. Věděl jsem, že bude dobře připravený, ale současně jsem si byl jistý, že tvrdší a silnější bojovník  jsem já,“ řekl Borároš krátce po vítězství.

Přiznal, že i on dostal pár tvrdých ran, ale počítal s tím. „Je jasné, že nějaké údery dostanu. Ale nějaké zase rozdám. To je MMA,“ pokrčil rameny a připomněl, že celou dobu soutěže má problémy s kolenem. „Ale dobře to naštěstí dopadlo,“ oddechl si.  

A jakou plánoval oslavu? „Ještě nevím. Teď se najím jako prase a pak se uvidí.“

Celá finálová řežba v Oktagonu: Jak Gábor Borároš uškrtil Jakuba Bělého
Video se připravuje ...

Finálové škrcení v kleci OKTAGON: V hledišti fandil i Leoš Mareš
Video se připravuje ...

Slovák Borároš uškrtil Běleho a vyhrál OKTAGON: Teď se najím jako prase!
Video se připravuje ...

První reality show Oktagon O2 Sport TV ovládl Slovák Borároš
První reality show Oktagon O2 Sport TV ovládl Slovák Borároš